Miért nincs net a telefonomon?
Figyelt kérdés
van egy dual simes telefonom és egy sim kártyás tabletem ami 20-as abban van egy sim kártya amit lehet használni netezésre csak amikor én be rakom a telomba azt a sim kártyát akkor a telefon be olvassa mert ugye dual simes csak valahogy nem tudok netezni pedig minden be van állítva jól és még sincs net és ugye dual simes és van benne egy másik 20-as kártya amin nincs net azt csak hívásra használnám a másikat meg netezésre esetleg valaki valami ötlet? :( nagyon kellene2016. nov. 12. 21:57
1/5 anonim válasza:
Cseréld meg az 1. és a 2. kártyát.
2/5 Alex Fly válasza:
Vagy az adatkapcsolatot csak a netetős kártyán engedélyezd, a másikon tiltsd le.
3/5 A kérdező kommentje:
Nos mar volt olyan hogy az 1be raktam a hivasos simet a 2.be a netezoset semmi megcsereltem es akkor se volt semmi csak az az erdekes hogy a hivasos simet allitom be ugy mint netezos kartya es be kapcsolom a mobil netet akkor jelzi ugye font h milyen netem van h+,e,lte stb.... de ha a netes simet allitom be mint netezos kartya es be kapcsolom a mobilnetet akkor annal meg nem jelzi :/ es amugy hogy lehet le tiltani a kartyat vagy en ezt nem ertem el magyaraznad nekem?
2016. nov. 12. 23:38
5/5 A kérdező kommentje:
Azt is beallitottam de semmi
2016. nov. 13. 04:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!