Ez pokemon go bann?

Figyelt kérdés
Tudom mi az a soft ban: az amikor a pokemon is kiszokik gymet se hasznalhatok meg pokestop se ad semmit. De az én estemben csak a pokemonok szoknek el a másik kettő megy.Milyen bann ez és meddig tart, esetleg valahogy le lehet e szedni hamarabb?

2016. nov. 12. 11:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Etesd meg őket málnával, és nem szöknek meg... Amúgy ez csak véletlen, kivéve, ha csaltál... Csaltál? Mert ha nem, akkor ez csak véletlen, hogy elszöknek a pokémonok...
2016. nov. 12. 17:42
 2/3 Alex Fly ***** válasza:
Nem ban. A dögök valószínűleg nem szeretik, ha valaki egy golyóba akarja zárni őket. Ha tehetik, meglógnak. Ha olyan, amit érdemes megfogni, adj nekik RazzBerryt. És erejüktől függően használhatsz erősebb labdát is az alapértelmezett helyett... Persze egy 10 CP-s Rattatára nem fogsz UltraBallt pazarolni -de azért nem is kár, ha elrohan...
2016. nov. 13. 19:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Ezt nyilván tudom 26os szinten mi az a razzberry
2016. nov. 15. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!