Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a haszna a 4K kijelzőnek...

Mi a haszna a 4K kijelzőnek 5,2"-en?

Figyelt kérdés
Néztem az Xperia XZ-ről videót, és mondja az ember: It's a shame the display's resolution is only 1080p, not 4k. Hát de mi a francnak kell nagyobb??? Én a 720p-s 4'3"-emen nem látok pixelt, hát akkor 1080p 5,2-n? Mi értelme? Csak az akkut fogyasztja.

2016. nov. 11. 18:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen igazad van.
2016. nov. 11. 19:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezek már a Vr miatt fontosak.
2016. nov. 11. 20:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem csak a pixelekről szól.

Lassan már alap lesz a csúcs kategóriás telóknál, hogy 1440p-sek

Csak ez elvarható lett volna XZ-től, hamár a legújabb sony zászlóshajója. Fele annyiba kerülő telók is full hd-sak már. Így megfordulhat az ember fejében, hogy minek adjon ki annyi pénzt azért a sony-ért, ha egy jóval olcsóbbik is ugyan olyan szép képet jelenít meg?

De ez csak az én véleményem.

(xz amúgy totális mélypont a többi gyártó zászlóshajóihoz képest.)

2016. nov. 11. 20:57
 4/4 anonim ***** válasza:

3#+1

Én egyébként a 4k videóval vagyok így, mi a fsznak, nah meg a 30 fpssel nagyon jó dolog

Inkább 1080p 60fps tuti

2016. nov. 11. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!