Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung I7500 Galaxy-t vagy...

Samsung I7500 Galaxy-t vagy Samsung I5700 Spica-t vegyek?

Figyelt kérdés
megéri beruházni 7500 ba?
2010. ápr. 28. 18:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
és milyen?:??énis akarok venni
2010. máj. 13. 16:47
 12/13 A kérdező kommentje:
nagyon jó..:)Gyors és pontos a WIFI,de a marketplaceról érdemes letölteni egy külön wifi klienst mert sokkal átláthatóbb.A GPS is hibátlan nem dobálja a holdakat..tökéletes.van divix lejátszó is.hatalmas előny hogy a filmjeidet,nem kell konvertálgatnod egyből rakhatod rá AVI ban.hátrányokat nem igazán tudok felsorolni..talán annyi hogy a 3d-s játékok kicsit akadnak de ez is megoldódik ha lefrissíted 2.1 re az androidot:)ÁR/érték arányban kitűnő vétel mindenkinek tudom ajánlani
2010. máj. 13. 19:11
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia!Én most kedden akarok egyet venni Telenornál, most jár le a hűség.Azt kérdezném, hogy te kaptál hozzá egy narancssárga hátlapot is, vagy csak egy feketét, mert láttam egy videón, mikor csomagolja ki akor ott van egy narancssárga is.
2010. júl. 15. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!