Ha valaki viberről letilt, akkor nem mutatja hogy elerheto, sot azt sem mikor volt bejelentkezve?
Figyelt kérdés
Marmint nyilvan ertem ,hogy azt nem hogy eletheto.
De mutatja mikor volt online,de akkor is mutatja hogy mikor ha letiltott vagy akkor semmit?
2016. nov. 10. 20:04
1/3 anonim válasza:
szia,nem akkor nem mutatja semmit,sem azt,hogy mikor elérhető,sem azt,hogy mikor volt utoljára elérthető a neve alatt nem fogsz látni semmit,meg ha jól tudom,akkor a képe is eltűnik majd
2/3 A kérdező kommentje:
Es ha beszeltem az illetovel tegnap es lattam hogy ma hajnali 3 kor is elerheto volt, mostmeg ugy jelzi az alkalmazas hogy tegnap delutan 4 kor volt elrrheto...mikozbeb hajnali 3 kor is online volt,ez mi?
2016. nov. 21. 08:00
3/3 anonim válasza:
nekem is szokott neha ilyeneket ez az alkalmazas hibaja:)nyugi akkor nem tiltott le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!