Cseppálló telefon 1-2 percet kibír egy fürdőkádban?
Kinéztem egy IP64 védelemmel rendelkező telefont, és az érdekelne, ha fürdés közben beleesne a kádba, esetleg 1 kép erejéig beletenném a vízbe, lenne-e baja.
Papíron nem, de gyakorlatilag esetleg?
Értelmes válaszokat köszönöm! :)
Nem kísérleteznék vele. Lehethogy kibírja, de mi van ha mégsem? És kell az nekem, hogy a vadiúj telefonom tönkremennyen felesleges kísérletezgetés miatt?
A helyedben beérném azzal, hogy megnéznék róla pár youtube videót, hogy bírja a vizet. Arra jó, hogy megtudd mire számíts ha véletlenül vízbe esne, de szándékosan nem tenném bele. És fürdőkádba se vinném, elvégre azt a 15-30 percet ha nem bírod ki telefon nélkül, az már betegség.
Nem, nem kéne hogy bírja. Gyakorlatilag lehet, hogy kibírná, de mivel a gyártó szerint csak 4-es a vízállósági szintje az IP skálán, ezért "Fröccsenő víz ellen védett minden irányból (nem károsító mértékű szivárgás megengedett)".
Magyarul, ha belerakod a vízbe és működik, akkor örülsz, hogy de jó neked. Viszont ha ettől BÁRMI baja lesz, akkor ugrott a jótállás. Szóval egyáltalán nem javaslom, hogy próbálgasd a vízállóságát.
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Nem terveztem kísérletezni vele. :)
Az IP64 ezt jelenti:
A 6-os por elleni teljes védelmet,
a 4-es vízállóságot fröccsenő víz ellen.
Tehát a vízbe merítést nem tudja.
Itt találod a teljes listát:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!