Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudok zenét tenni...

Hogyan tudok zenét tenni telefonomra?

Figyelt kérdés
Iphone 7-esem van és ez az első iphoneom, nem tudok zenét tenni telefonomra. Kb 3GB zenét szeretnék rátenni de úgy hogy minden előadó dalai külön a nevükkel ellátott mappába kerüljön. Néztem videót is de pislogtam mint hal a szatyorban. Tudnátok segíteni?

2016. nov. 9. 22:01
 1/10 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy gépen letöltöm youtuberól a zenéket, aztán bluetooth-tal átküldöm a telóra. Nekem mondjuk androidos telefonom van, nem tudom, hogy az Ifon hogyan kezeli a zenéket, milyen alkalmazással, szóval a mappába rendezés részét nem tudom.
2016. nov. 9. 23:09
 2/10 A kérdező kommentje:
Nekem is androidos volt. 5 perc alatt bemásoltam a rendszere mellé a zenéket és minden úgy volt ahogy kellett lennie de itt külön program is kell hozzá. Lehet hogy nem lesznek rajta sose zenék :(
2016. nov. 10. 06:21
 3/10 anonim válasza:

Letöltesz egy alkalmazást pl PlayerXtreme. Ezzel lehet filmet nézni is meg zenét hallgatni is mert fut a háttérbe.

Utána letöltöd a gépre az iTunes -t.

Összedugod a telefont a géppel.

iTunes-on belül van olyan hogy alkalmazások. Itt kilostázza a telefonon levő alkalmazásokat. Belehúzod a mappákat playerxtreme alkalmazásba.

Ez a legegyszerűbb.

Sok ilyen alkalmazás van.

De ha gyári zenelejátszóba akarod tenni akkor nem lehet külön mappákat csinálni csak játéklistákat.

2016. nov. 10. 06:33
 4/10 anonim ***** válasza:

Az adatokat a gépben beírhatod. Jobb gomb a fájlra > tulajdonságok > részletek, és ott. Vigyázz, az előadót a "közreműködő előadó"hoz kell írni. Arról hogy ajfonra hogyan kell felküzdeni a zenéket, fogalmam sincs.

Így járnak az ájfonosok.

2016. nov. 10. 07:15
 5/10 anonim ***** válasza:

nincs abban semmi varázslat. iTunes-en keresztül rá kell másolni telefonra a zenéket és ott vannak.

a gyári zeneappban is ki lehet választani: játéklisták, előadók, albumok, dalok szerint.

ennyi

2016. nov. 10. 07:43
 6/10 A kérdező kommentje:
Hát ha csak annyi lenne :D akkor a kérdést nem tettem volna fel
2016. nov. 10. 09:37
 7/10 anonim válasza:
Szia! Írd be YouTube-ra, hogy zene iPhone-ra és ott megmutatják! Én is onnan tanultam meg, mert így leírásból nem értettem.
2016. nov. 10. 12:48
 8/10 anonim ***** válasza:
pedig mindig így csinálom és mégis működik :)
2016. nov. 10. 13:34
 9/10 anonim ***** válasza:

Helló,

Alapvetően az iTunes-szal lehet bármilyen adatot a telefonodra szinkronizálni.

Nem fogod tudni előadónként külön mappába tenni a zenéket, minden "ömlesztve" lesz. Ez annyiban nem gond, hogy a telefonon sem támogatja a mappaalapú böngészést a zenelejátszó. A telefonon a következők alapján tudsz lejátszani:

- listák (tetszőleges listákat tudsz létrhozni iTuneson keresztül)

- művészek

- albumok

- dalok

- letöltött zenék.

Így hát a legjobb módszer az, hogy iTunesban add meg az importálandó zene helyét, majd nézd meg, hogy a fenti infók jól ki vannak-e töltve a fájlokban. Ezután szinkronizáld fel a telefonra. Innentől kezdve ugyanúgy le tudod játszani előadó alapján a zenét, mintha mappákban lenne.

2016. nov. 10. 13:44
 10/10 anonim válasza:
Én nemtudom mit csináltam a telefonnal de amit hallgattam facebookon zenét rá tettem valahogy a telefon képernyőre.Ezt nemértem hogy mert továbbítás másolás mindent próbáltam de másik zenét már nemtudtam képernyőre.Hipphopp ott volt.Valaki tudja mit csináltam én tökkel ütött?
2023. ápr. 20. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!