Milyen volt az első telefonotok? Hány éves korotokban kaptátok? És most milyen van? Kor, nem
Figyelt kérdés
2010. ápr. 28. 16:02
1/46 anonim válasza:
Alcatel 302, szürke, 14 voltam. (2001 karácsony)
Most Sony Ericsson w580+w880om van
2/46 anonim válasza:
Nekem is Alcatel:) Pont ugyanilyen:) Nagyon szerettem szeirntem nagyon aranyos kis bumfordi volt:D Még meg is van. 2000-ben vettem.
/9/alcatel_one_touch_club_db.jpg
3/46 anonim válasza:
Nekem is olyan alcatel:D 13 évesen kaptam, már használtan, ez volt öt éve , s a telefont nagypapám még most is használja. Lehet hogy semmit nem tud, de az még 7 évután is telefon.
4/46 anonim válasza:
Nokia, a fajtáját nem tudom. 11 éves voltam, amikor kaptam.
Most Nokia 5310XpressMusic-om van.
17/l
5/46 anonim válasza:
Nokia volt, (mai nevén:tégla) még akkor mikor bejött magyarországra az első mobil darab, westel volt, akkor még csak a másik társaság a 0660 volt az ellenfél.
6/46 anonim válasza:
16:07-s vagyok, elfelejtettem mondani, hogy az enyém is működik, és télleg nem tud semmit, de telefonálni lehet rajta. Nagypapim használja nekem is:)
8/46 anonim válasza:
16:12vagyo én meg azt felejtettem el, hogy most samsung zv40-em van, és 19/l
9/46 anonim válasza:
8.szülcsimre egy siemens,tipust márnemtom:D
most meg egy omniám van.
10/46 anonim válasza:
21 évesen volt az első nokia 3110, most samsung x660 van.
30/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!