Mit csináljak a követőkért Instagramon?
Tényleg, minek?
Ha sok követőt akarsz, nézél ki átlagon felülinek.
Vagy az is elég, ha lány vagy és ribizlis kiteszed a melleidet képeket raksz oda fel.
Gyurd ki magad, legyen mögötted egy drága autó, legyen belőt páwa hajad, swag-es ruháid, villants tetkót. Brad Pitt szerű legyen az arcod, de ha justin bieberesen nézel ki, akkor is lehet sok követőd.
Hajrá! A Haza számít rád!
Posztolj néha tájképeket
Ne rakj ki túl sok szelfit
En ezzel 2300 kovetoig jutottam es egyre többen jönnek
Hat ha egyedi képeket raksz fel ( nem csak snapen kutyás szelfiket) mint pl tájkép vagy valamiről egy jól elkapott pillanat. Fontos hogy jo minőségűek legyenek. Szerintem ne csináld hogy be követsz több ezer embert aztán visszakövet a fele. Véleményem szerint hülyeség. Ha akarod hogy magad miatt meg az egyedi képeid miatt kövessenek akkor ne csináld. De persze mindenki más. Ahogy te érzed. De azért elmondanám hogy en a saját képeimmel értem el 3200kovetot es nem azzal hogy be ki kovetgettem az embereket :) sok sikert
Bocsi az esetleges hibákért telorol írtam :D
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!