Valaki kipróbálta már?
én is emailben kaptam, továbbítom, hogy mindenki tudomást szerezzen
1.
A segélyhívó szám az egész világon 112. Ez akkor is hívható, ha a telefon billentyűi le vannak zárva. Próbáld ki!
2.
A kocsiban hagytad a kulcsokat és távol vagy a lakástól, ahol a pótkulcsot tartod?
Nos az a megoldás, hogy hívd fel a lakást, és valaki tartsa közel a telefonhoz a távirányítós pótkulcsot.
Neked kb. 20 cm-re kell tartanod a mobilodat a kocsiajtótól. Amikor otthon megnyomják a távirányítót. Megnyílnak az autó ajtói! A csomagtérajtóval is működik.
Tégy egy próbát!
3.
Lemerült a mobiltelefonod akkumulátora?
Minden mobilnak van tartalék töltés az akkujában, amely a *3370# megnyomására önmagától aktivizálódik, így 50% póttöltést nyújtva. Amikor újra töltöd a telefonodat, automatikusan
ez is feltöltődik, így a következő alkalomra is lesz tartalékod.
4.
Mit tegyél, ha ellopták a mobilodat?
A mobilkereskedők azért titkolják ezt az információt, hogy a tolvaj tovább használja a szolgáltatásukat, fogyasszon ezáltal, a lopás áldozata pedig vegyen
másikat és ő is tovább fogyasszon. Meg kell tudnod a készüléked sorozatszámát.
Ehhez üsd be: *#06# HÍVÁS NÉLKÜL és minden más nélkül, és a kijelzőn megjelenik egy
kód. Ez az egyedi kód az egész világon a te készüléked sorozatszáma.
Jegyezd fel és tartsd biztonságos helyen. Ha ellopják a telefonodat, értesítsd a társaságod
operátorát, és add meg neki ezt a kódot.
Ez lehetővé teszi, hogy teljesen blokkolják a telefont, még ha a tolvaj kicseréli is benne a
SIM kártyát.
Valószínűleg nem kapod vissza a telefonodat, de legalább biztos lehetsz benne, hogy aki ellopta, sohasem fogja tudni használni.
Ebben az a legfontosabb, hogy ha mindenki ismerné ezt a trükköt, értelmetlen volna mobilt lopni.
Elsőt ismerem és igaz!
A másodikról: http://www.youtube.com/watch?v=ywPHe0zSYmU
A harmadik az szintén nem teljesen áll. Próbáltam többször is.
A 4.: IMEI-t simán át lehet ütni. Utolsó két számjegyet szokták megváltoztatni.
A 4 es pontnak kb semmi értelme, hiszen ha a fogyasztást nézzük akkor 1 el több telefont kell venni..
Hiszen a tolvaj sem tudja hazsnálni így vehet vagy lophat magának még1 et plusz te is vehetsz magadnak másikat...
A 112 őt meg ne hívogassátok mert az azért segélyhívó hogy vészhelyzetben használd, és ne terheld túl értelmetlenül!!
Egyébként kontinensenként más a segélyhívó!
Csak Európában 112..
WTF te honnan vetted a 2. pontot ??? xDDDDDDDDDDDD
Ekkora hülyeséget rég hallottam :DDDD
ezt én is megkaptam levélben. :D a 3-at kipróbáltam, de nekem se jött be. ugyanis a kutyám szétrágta a töltőm, és teljesen lemerült a telóm, de nem sikerült... :S egyébként Samsung SGH-B500
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!