Ezekbe a Power Bankokba milyen elemet vagy akkumulátort kell rakni?
De a Kínáról írt szösszenetem attól még igaz.
Tanulj mások hibájából, én se azért írok ilyet, mert nem szívtam meg kínai hulladékokkal. Elektronikát onnan SOHA! Nem tudod érvényesíteni a garanciát.
Az általad linkelt cuccra is ráhazudnak minden funkciót, (pl a védőáramkört), aztán füstöl a telefonod.
Az ott eladott kínai cuccok nagy része az, ami nem ment át a teszten és így nem dobozolták és nyomtak rá logót, hanem töredékáron értékesítik külföldre, ahonnan úgyse küldi vissza senki.
ma 15:05
Ne értetlenkedjünk kérem, sok mindent gyártanak Kínában szigorúan jó minőségű és felügyelt gyárakban, de az nem a noname selejt amit töredékáron adnak.
Vagy látsz Ájfónt húszezerért logó nélkül Ebayen?
Ami olcsó az olyan is.
Mindent elmond az a kis történet, hogy az amerikai kormány háromoldalú megállapodást kötött a kínai kormánnyal, hogy e-packettel másfél dollárért lehessen 100 kisméretű csomagot küldeni Amerikába, vissza viszont az USPS majdnem 40 dollárt kér EGY DARAB CSOMAGÉRT. Ki is a fő hitelezője Amerikának? Kína...
Az okos ember tanuljon mások hibájából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!