Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri 2016-ban iphone 5s-t...

Megéri 2016-ban iphone 5s-t venni? Szeretnék egyet de nem tudom hogy jó döntése?

Figyelt kérdés

2016. nov. 5. 21:33
 1/7 anonim ***** válasza:
58%
Én vennék, ha lenne annyi pénzem.
2016. nov. 5. 21:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem még használható, már csak az a kérdés, hogy mennyi időre vennéd.
2016. nov. 5. 22:04
 3/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%

Simán jó telefon. Ha van pénzed rá, és az APPLE korlátait el tudod fogadni, akkor örömöd lesz benne.

Bár én inkább SE-t vennék minimum, arra még állítólag 5 évig lesz frissítés, persze pénz kérdése.

2016. nov. 5. 22:29
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
jo az 5s
2016. nov. 5. 23:19
 5/7 anonim ***** válasza:

2 évig még szerintem simán egy jó kis használható telefon marad.

Én egy 5-öst használok de teljesen jól megvagyok vele elégedve a mai napig, nem lassú, minden alkalmazás, játék tökéletesen fut rajta (gta sa, asphalt xtreme ilyenek is)

Ios10-el használom és egyáltalán nem lassult be.

Szerintem vedd meg az 5S-t, bár újonnan elég drága, de használtan kártyafüggetlenül szép állapotban 60 ért már lehet kapni.

2016. nov. 6. 08:48
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem éri meg
2016. nov. 6. 09:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Gyűjts inkább egy SE-re. Lehet hogy még MOST jól működik a jelenlegi legfrissebb ios-el... csak kérdéses hogy meddig.
2016. nov. 7. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!