SE w910i-re hova kell másolni a játékokat? Melyik mappába?
Figyelt kérdés
2008. okt. 4. 21:45
1/8 anonim válasza:
nekem nem ilyenem van, de Sonym, és az alkalmazásokhoz rakom be majd onnan telefonon telepítem, és a játékokhoz rakja be aztán!
2/8 A kérdező kommentje:
Hát nálam sajna nincs alkalmazások mappa :S
De köszi a kommentet!
2008. okt. 4. 22:54
3/8 anonim válasza:
és oylan mappa hogy "Others"? Tedd oda a gépeden, és amikor már a telefon a kezedbe van, a fájlkezelőbe lesz vagy azon belül valamelyik mappába!:)
4/8 A kérdező kommentje:
Igen-igen, épp ezt csináltam, csakhát nem találja sehol! A w300i-nél pedig működött. Szóval tanácstalan vagyok. De okos dolgokat mondasz, szóval köszönöm.
2008. okt. 4. 23:27
5/8 anonim válasza:
Hát akkor sajna töbet nem tudok :S De szívesen:)
6/8 A kérdező kommentje:
Nem baj, azért segítettél ezzel is, próbálok még szétnézni rajta, átrágni a használatit, dehát... nagyon sötét vagyok ezek szerint. Téged viszont mindenképp felpontozlak. Szép napot!
2008. okt. 5. 10:00
7/8 anonim válasza:
van 1 progi my phone explorer a neve, direkt Sony Ericssonokhoz fejlesztették, éd direkt van benne, olyan menü is, hogy java játék feltöltése. pappfer.hu-n biztos fennt van a progi és magyar
8/8 A kérdező kommentje:
Huu, nagyon szépen köszönöm. Máris utánanézek. :)
2008. okt. 5. 10:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!