Ennek mi a neve?

Figyelt kérdés
Az amerikai filmekben van olyan, ha valakit hívnak, de nem veszi fel, akkor nem azt mondja egy automata hangja, hogy A HÍVOTT SZÁM JELENLEG NEM ELÉRHETŐ, hanem azt, amit beállítassz, pl. JELENLEG SAJNOS NEM TUDOM FELVENNI, VALÓSZÍNŰLEG A KOCSMÁBAN VEDELEK vagy bármi ilyesmi. Ezt lehet igényelni Hazánkban? Vagy ilyen itthon nincs?

2016. nov. 4. 17:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Dehogynem. Van. A többihez nem értek, bocs. :)
2016. nov. 4. 17:06
 2/7 anonim ***** válasza:
75%

Üzenetrögzítőnek hívják és a vezetékes telefonokhoz van. Amire gondolsz, üdvözlő szöveg a felvétel készítés előtt.

[link]

2016. nov. 4. 17:18
 3/7 anonim ***** válasza:
De mobilokon is lehet ilyet. Ott nem tudom, hogy hívják.
2016. nov. 5. 09:33
 4/7 Alex Fly ***** válasza:
75%
Hangposta. Alapból elérhető minden szolgáltatónál -csak be kell állítani...
2016. nov. 5. 13:11
 5/7 anonim ***** válasza:
És hogy kell beállítani? Minden szolgáltatónál máshogy, vagy nagyjából egyformán mindegyiknél?
2016. nov. 5. 13:24
 6/7 anonim ***** válasza:
50%
Sehogy. A mobilos hangpostára nem tudsz saját szöveget rakni.
2016. nov. 5. 14:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Na jó, akkor utánanéztem, mert nem hittem el, és igazam is volt:

Üdvözlőszöveg beállítása

A személyes üdvözlő szöveg az, amelyet a Téged hívók fognak hallani hangpostafiókod elérésekor. Amennyiben nem adsz meg személyes üdvözlő szöveget vagy hangaláírást, a hívó fél a központ által rögzített üzenetet (a hívott szám utolsó kilenc számjegyét) hallja, például: "20 123 4567 számú hangpostafiók jelentkezik. A hangjelzést követően mondja el rögzítendő üzenetét.” Javasoljuk, hogy változtasd meg ezt az üzenetet saját, személyes üdvözlésedre, így az Téged hívók könnyedén azonosíthatják hangpostafiókodat. Ezt az üdvözlést bármikor újra megváltoztathatod.

Személyes üdvözlésedet a hangposta menürendszerében változtathatod meg:

* Válaszd ki a 3. személyes beállítások módosítása menüpontot

* Ezután nyomd meg a 4. számot, amely a hangpostafiók személyes jellegének kialakítása

* Majd végül a 1. gomb megnyomásával juthatsz el a személyes üdvözlés menüpontjához

[link]

Biztos másik telefontársaságnál is van ilyen, ezt találtam elsőre. Szóval az a lényeg, hogy igenis van ilyen.

2016. nov. 5. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!