Ennek mi a neve?
Üzenetrögzítőnek hívják és a vezetékes telefonokhoz van. Amire gondolsz, üdvözlő szöveg a felvétel készítés előtt.
Na jó, akkor utánanéztem, mert nem hittem el, és igazam is volt:
Üdvözlőszöveg beállítása
A személyes üdvözlő szöveg az, amelyet a Téged hívók fognak hallani hangpostafiókod elérésekor. Amennyiben nem adsz meg személyes üdvözlő szöveget vagy hangaláírást, a hívó fél a központ által rögzített üzenetet (a hívott szám utolsó kilenc számjegyét) hallja, például: "20 123 4567 számú hangpostafiók jelentkezik. A hangjelzést követően mondja el rögzítendő üzenetét.” Javasoljuk, hogy változtasd meg ezt az üzenetet saját, személyes üdvözlésedre, így az Téged hívók könnyedén azonosíthatják hangpostafiókodat. Ezt az üdvözlést bármikor újra megváltoztathatod.
Személyes üdvözlésedet a hangposta menürendszerében változtathatod meg:
* Válaszd ki a 3. személyes beállítások módosítása menüpontot
* Ezután nyomd meg a 4. számot, amely a hangpostafiók személyes jellegének kialakítása
* Majd végül a 1. gomb megnyomásával juthatsz el a személyes üdvözlés menüpontjához
Biztos másik telefontársaságnál is van ilyen, ezt találtam elsőre. Szóval az a lényeg, hogy igenis van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!