Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményed a Nokia N73-ról?

Mi a véleményed a Nokia N73-ról?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 21:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem rossz a kamerája, de nekem így összességében nem tetszik, de ha neked igen, akkor hát vedd meg!!
2010. ápr. 27. 21:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Jújjjj én is azt szerettem volna csak soha nem volt rá pénzem :( Nekem N70 volt. Nagyon fasza kis telefon az N70 és az N73 is csak az utóbbinál a joystick miatt paráznék egy picit. Képet biztos szépet csinál és videót is. + Jó dolog a symbian. Nekem az N70-nél a videó felvételnél volt egy alap hangja a kijelzőnek, ami nagyon zavaró volt és ezért lecserélésre kényszerültem :( Újonnan vagy használtan akarsz venni? Egyáltalán venni akarsz? :)
2010. ápr. 27. 22:06
 3/5 A kérdező kommentje:
használtan szeretnék venni
2010. ápr. 27. 23:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor jól nézd át, nehogy átvágjanak!! Garanciára figyelj oda + ha azt mondják hogy alig 1 éves a teló, akkor is kérd el a gari papírt, mert ezekre 2 év garancia van! Nokia boltba ha beviszed meg is tudják mondani, hogy van-e még rajta jótálás. Sok sikert! A joystickot jól nézd meg rajta!
2010. ápr. 28. 09:47
 5/5 anonim válasza:
Nekem N73- as om van és személy szerint nekem nagyon bejön, két hibája van, az egyik a joystick a másik a zoom gomb. ha használtat veszel figyelj oda mert engem ezzel jól átbaszarintottak. kicsit jobban megkellet nyomni és két nap múlva már nem ment. ezeket kivéve csak ajánlani tudom.
2010. szept. 14. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!