Mi a véleményed a Nokia N73-ról?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 21:39
1/5 anonim válasza:
Nem rossz a kamerája, de nekem így összességében nem tetszik, de ha neked igen, akkor hát vedd meg!!
2/5 anonim válasza:
Jújjjj én is azt szerettem volna csak soha nem volt rá pénzem :( Nekem N70 volt. Nagyon fasza kis telefon az N70 és az N73 is csak az utóbbinál a joystick miatt paráznék egy picit. Képet biztos szépet csinál és videót is. + Jó dolog a symbian. Nekem az N70-nél a videó felvételnél volt egy alap hangja a kijelzőnek, ami nagyon zavaró volt és ezért lecserélésre kényszerültem :( Újonnan vagy használtan akarsz venni? Egyáltalán venni akarsz? :)
3/5 A kérdező kommentje:
használtan szeretnék venni
2010. ápr. 27. 23:19
4/5 anonim válasza:
Akkor jól nézd át, nehogy átvágjanak!! Garanciára figyelj oda + ha azt mondják hogy alig 1 éves a teló, akkor is kérd el a gari papírt, mert ezekre 2 év garancia van! Nokia boltba ha beviszed meg is tudják mondani, hogy van-e még rajta jótálás. Sok sikert! A joystickot jól nézd meg rajta!
5/5 anonim válasza:
Nekem N73- as om van és személy szerint nekem nagyon bejön, két hibája van, az egyik a joystick a másik a zoom gomb. ha használtat veszel figyelj oda mert engem ezzel jól átbaszarintottak. kicsit jobban megkellet nyomni és két nap múlva már nem ment. ezeket kivéve csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!