Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 6 csíkos képernyő mi...

Iphone 6 csíkos képernyő mi lehet a baj vele?

Figyelt kérdés
Tegnap sajnos elejtettem a telefonomat ami tokban volt de ettől még a képernyőn kék függőleges csíkok jelentek meg. Hívásra, töltésre és a feloldó gombra reagál csak a képernyőn nem jelenik meg semmi. Mi lehet a gond?

2016. nov. 2. 15:03
 1/4 anonim ***** válasza:

A kijelző felé menő csatlakozó meglazulhatott, rosszabb esetben megsérülhetett az üveglapra ragasztott csatlakozás.

Előbbi esetben csak helyre kell igazítani, utóbbi esetben komplett kijelző cserével orvosolható.

2016. nov. 2. 15:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Ha tényleg csak erről a lazulásról van szó akkor tudok azzal nagyobb kárt tenni ha valahogy megpróbálom szétszedni?
2016. nov. 2. 15:43
 3/4 anonim ***** válasza:
A kérdésed megfogalmazása alapján nem javaslom.
2016. nov. 2. 16:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen tudom, hogy elég hülyén fogalmaztam csak nagyon zavaró, hogy nem tudom mi lehet vele...ezért is próbáltam először segítséget kérni.
2016. nov. 2. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!