Nem olvastam statisztikákat, de ha kevesebbet is adnak el az nem azt jelenti hogy azért mert androidra váltanak a már meglévő felhasználók.
Kompatibilitás. Mivel nem kompatibilis?
Sok oka lehet.
pl:
-az illető eleve nem volt márkahű, és más márkájú telefonra cserélte a régi készülékét
-az illetőnek túl drága egy új iPhone
-sok iPhone-nál jobb ár-érték arányú telefon van
-a felhasználónak nem tetszett az iPhone
Mondjuk egyik helyen azt olvasom hogy rekord eladások vannak a másik helyen meg rekord mélypontot írnak, szóval érdekes.
Én amúgy azt tudom elképzelni, mint anno a PC piacon, egyszerűen elértek pár éve egy magas szintet, még egy iPhone 5S is használható, a 6S szintén, és ezekhez képest őrjítően nagy újításokat az iPhone 7 sem hozott, így sokan nem váltanak.
:-) Ráadásul egy oldalon van a két kérdés. Mindegy.
Attól, hogy kevesebb fogy, mint a múlt évben, az attól is lehet, hogy túl jóra sikerült a 6s és az SE, szóval akinek az van, nem igazán vált most 7-esre, mert sok értelme nincsen.
És még hol van az év vége.. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!