Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy spica bluetooth?

Samsung galaxy spica bluetooth?

Figyelt kérdés
az a helyzet h be tudom kapcsolni meg minden (bluetooth-t) de amikor vki küld vmit akor ugye bejön egy ablak és ha igent nyomok az a baj, ha nemet az, ha kipipálva csinálom mindezt akkor sem jó... párosítani tudok 2 eszközt de nem akar csatlakozni. mi a baj? mit kell csinálni? elöre is köszi az értelmes válaszokat :)
2010. ápr. 27. 17:36
 1/10 anonim válasza:

Szia!

Szerintem mutasd meg egy olyan embernek, aki ért hozzá!

2010. ápr. 27. 17:46
 2/10 anonim ***** válasza:

Használt vagy eredeti?

Mert ha használt lehet hogy direkt szar mert valaki elrontotta és beadta és megvetted és szar vagy pedig rendszeribás és ki kell cserélni.10000000-ból 1 mindig szar.

Én is am ilyet kérek és meg is néztem semmi baja nincs amit én kérek.

Sok sikert.

Remélem segitetem

2010. ápr. 27. 17:50
 3/10 anonim ***** válasza:
valszeg szoftverbaj ,hardverrel eléggé ritkán vannak problémák,szervíz v frissítsd le otthon ha lehet
2010. ápr. 27. 18:07
 4/10 A kérdező kommentje:
oks kösz a tippeket am pedig új.
2010. ápr. 27. 18:27
 5/10 A kérdező kommentje:
vgyis eredeti xD
2010. ápr. 27. 18:27
 6/10 anonim válasza:

Szia!

Nekem is ugyan ez a telóm van, és sajnos azt kell mondanom hogy alapban szar rajta a bluetooth. Állítólag le lehet tölteni hozzá valami progit hogy működjön, de én még nem próbáltam.

Én kezdem megbánni, hogy megvettem a lelefont, mert eddig csak a baj van vele.

Használtad már az Igo-t? Csak azért kérdezem, mert egy jó tanácsot adnék! Nagyon vigyáz az Igo-val!!!!!

Telepítettem az Igo-t minden szép és jó, csakhogy másnap felhívtak az ügyfélszolgálattól, hogy az állítólagosan "ingyenes" Igo 40.000 Ft omba került (Internethasználat).

Totálisan kiborultam, mivel ez 6 havi telefonszámlám összesen! Nézz a teló után! Vannak még meglepetései!!

2010. máj. 5. 19:27
 7/10 A kérdező kommentje:
ohh köszönöm :D nekünk is az internetért nagyon sokat kellett fizetni... am én úgy kb véletlenségből kaptam. de lehet hogy visszacserélek a régi telefonomra :Dja, és azt az igot még nem probáltam :/
2010. máj. 5. 22:19
 8/10 anonim válasza:
Valaki tudja már hogy kell használni rajta a Bluetooth-t?
2010. máj. 15. 11:35
 9/10 anonim válasza:
Bluetooth nem szar rajta hanem ha Android 1.5-ös verziód van fent akkor csak névjegyeket tudsz küldeni vidd ela szervízbe lefrissitik neked ingyen garanciával Android 2.1-re és máris műkődi ka telón a Bluetooth!
2010. máj. 20. 14:53
 10/10 A kérdező kommentje:
köszii.:)
2010. máj. 20. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!