Le lehet mondani az előfizetést?
3 hónapja vettem egy telefont 2 év hűségre, havi 17000forint és akkoriban tudtam vállalni azonban jövő hónapban megszűnik a munkahelyem.
Arra lennék kiváncsi, hogy le e mondhatom ugy hogy vissza adom a telefont papirjaival egyutt vagy nem? Vagy hogy mukodik ez? Be kell fizetnem x osseget? Ha igen mennyit?
Elore is nagyon szepen koszonom a valaszokat!!
Szolgáltatófüggő, a szolgáltatót kell megkérdezned.
Kötbért biztosan kell fizetni, ez általában 30-40e ftnyi
összeg, valamint ha a telót bújtatott áruhitellel kaptad,
akkor annak a teljes összegét is ki kell fizetned.
Vissza tutira nem veszik, bukni mindenképpen fogsz, hiszen így vevő se nagyon lesz rá.
17 ezer x 24hó? Mit vettél közel fél misiért? Bérből és fizetésből élő ember ilyet nem csinál ha ép az esze.
"Mint az közismert."
Nem gondolom hogy egy 15 ezres előfizuhoz vett telefont 2 ezerért, mint az közismert.
De teljesen mindegy, mind ki kell penelni a teló árát és a hűségidős havidíjakat. Ha nem, akkor is, plusz a kötbért, mint az közismert.
És még le is tiltják a készüléket ha nem fizet időben, ez is közismert.
Természetesen már rajta vagyok a munkakeresésen:)
Iphone 6s-ről van szó, 10 ezer maga a készülék és 6990 a csomag.:)
Akkor szerintem megpróbálom eladni és abból kifizetni.
A készülék árát kell kifizetni a szolgáltatónál és a kötbért? Vagy hogy van ez így?
KÖrübelül mennyit kellene fizetnem?
Vagy esetleg lehet olyat, hogy magát a készüléket kifizetem és a csomag meg akkor még megmarad? Mert akkor havonta csak 7 ezret kell fizetnem és az úgy már nem vészes:)
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a választ!
"Vagy hogy mukodik ez?"
Le van írva a szerződésedben.
"KÖrübelül mennyit kellene fizetnem?"
Értelmesebb lenne a szolgáltatót megkérdezni a pontos lehetőségeidről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!