Samgsung s5 vagy a5 2016?
Használtan szeretnék venni, olyan 60-65ezer körül. Őszinte leszek, mind kettővel találkoztam már. S5 pár percet fogtam a kezemben. Ez még akkor volt, mikkor még kezdtek be jönni az S6 telefonok. Engem hihetetlenül elvarázsolt a külseje, hatalmas élmény volt, teljesen lenyűgözött. Főleg, egy megszokott alsó kategóriás telefon után... Szép képeket készített... De mondom ez csak egy párperces nézegetés volt.
A5 viszont, kicsit többet volt a kezembe. Kamerájával számomra nincs baj. Szerintem, szép képeket készít... Nem éreztem hogy lassú lenne... Sőt szinte, minden játékot pörgetett akadozás nélkül. Videók is nagyon jól mennek rajta. Külsője is nagyon tetszik...
Nekem leginkább fényképezésre, játékokra, videó nézésre , fb-ra kellene.
Mellesleg néztem egy tesztben A5(2016) vs s5. Hát az A5 1 perccel oda verte az s5 készüléket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!