Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samgsung s5 vagy a5 2016?

Samgsung s5 vagy a5 2016?

Figyelt kérdés
Sziasztok, szerintettek melyik lenne jobb vetel? Mi a velemenyetek?

2016. okt. 30. 02:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Inkább írj meg egy max árat, mert lehet hogy egy másik telefonnal jobban járnál.
2016. okt. 30. 02:03
 2/7 anonim ***** válasza:
A kettő közül az S5
2016. okt. 30. 04:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Én inkább A5-öt vennék. Az S5 egy picivel jobb, talán csak kamerában. De az A5-nem újabb az operációs rendszere. Szerintem nem éri meg még 20.000 forintot fizetni érte. De ugye kinek mi a fontos egy telefonban. A kamera, a gyorsaság, stb.
2016. okt. 30. 09:23
 4/7 A kérdező kommentje:

Használtan szeretnék venni, olyan 60-65ezer körül. Őszinte leszek, mind kettővel találkoztam már. S5 pár percet fogtam a kezemben. Ez még akkor volt, mikkor még kezdtek be jönni az S6 telefonok. Engem hihetetlenül elvarázsolt a külseje, hatalmas élmény volt, teljesen lenyűgözött. Főleg, egy megszokott alsó kategóriás telefon után... Szép képeket készített... De mondom ez csak egy párperces nézegetés volt.

A5 viszont, kicsit többet volt a kezembe. Kamerájával számomra nincs baj. Szerintem, szép képeket készít... Nem éreztem hogy lassú lenne... Sőt szinte, minden játékot pörgetett akadozás nélkül. Videók is nagyon jól mennek rajta. Külsője is nagyon tetszik...

Nekem leginkább fényképezésre, játékokra, videó nézésre , fb-ra kellene.

Mellesleg néztem egy tesztben A5(2016) vs s5. Hát az A5 1 perccel oda verte az s5 készüléket.

2016. okt. 30. 11:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy Xiaomi Redmi Note 3 Special Edition 3/32 okostelefon , pont kitelik 65K-ból (Eustockból rendelve) és ráadásul vadonatújat kapsz. Úgyhogy 30.000 - 70.000, már nem nagyon érdemes használtat venni.
2016. okt. 30. 13:14
 6/7 anonim ***** válasza:
"Nekem leginkább fényképezésre, játékokra, videó nézésre , fb-ra kellene." Erre tökéletesen elég az A5. Igaz, hogy 100 ropi, de az S5 +20. Nem azt mondom, hogy az S5 nem éri meg. Mind a kettő középkategória. Ugyan azt tudja a 100.000 forintos telefon, mint a 120.000-es. Használtan én nem vennék telefont. Ha 65.000-ért akarsz venni használt telót, akkor már inkább vegyél egy új J5-öt.
2016. okt. 30. 15:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Xiaomi lenne a legjobb ilyen árban a legjobb.
2016. okt. 30. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!