Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 7 vagy samsung galaxy...

Iphone 7 vagy samsung galaxy s7 edge jobb?

Figyelt kérdés
Hosszu tavra vennek telefont...
2016. okt. 27. 18:10
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nem védem a samsungot mert nem szeretem, de az iphone is egy hulladék tucattermék . Azt mondják rá ,hogy hiper szuper, akkor nekem miért csinál olyan,hogy lefagyogat, főleg sokszor kamerázás közben valamikor meg se akarja nyitni . Úgyhogy egyik kutya másik eb , mindkét gyártó isteníti a termékeit, de minkettő csak a sz.rt csinálja. Üdv. Iphone 6 tulaj.
2016. okt. 31. 19:56
 22/26 anonim ***** válasza:
Azért csinálja ezt, mert a te telefonod valószínűleg hibás. Vidd szervizbe.
2016. okt. 31. 19:59
 23/26 anonim ***** válasza:
Miért? Az alma logóval ellátott túlárazott szutyok az jobb? Aminek az előálítása ára éppen több mint 200$! Na és nézzük mennyibe kerül a legolcsóbb modell! Magyarországon: Hm röpke 900$ WOW
2016. okt. 31. 20:00
 24/26 anonim ***** válasza:
Miért, van olyan gyártó, amelyik árrés nélkül adja a termékeit?
2016. okt. 31. 20:02
 25/26 anonim ***** válasza:
#23 Hát igen.. Tudod az Apple nem csak legyártja a telefonokat, és kész, mehet is... Ott elég sok más dolgot is csinálnak vele, amivel a Samsungnak nem kell dolgoznia. De nyilván, aki hülye, haljon meg, te már rég halott vagy.
2016. okt. 31. 20:02
 26/26 anonim ***** válasza:
az ajfon meg a droid úgy csatáztok egymással mintha egyik is érne valamit ... sztem egy vita alkalmából még le is késelnétek egymást, nemmindegy milyen szarral csillogtok villogtok ?
2016. nov. 7. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!