Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek 128 bites lesz a...

Szerintetek 128 bites lesz a következő Iphone?

Figyelt kérdés
Mint ahogyan az 5s-nél váltott az Apple 64 bitre. Az Iphone 7 nem hozott hatalmas újításokat és az android nagyon a nyomában van az Iphone-oknak. Előfordulhat hogy 128 bites lesz a 7s?

2016. okt. 27. 14:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
79%

"Másrészt meg az az élmény amit átélsz amikor kicsomagolod majd használni kezded az leírhatatlan" - ugggyan má' hagyjuk, ez nem más, mint az Apple márka rózsaszín felhője, amiben sajnos sokan élnek! Igaz csak megfelelő hardverrel, de az Android is tud ugyanolyan stabil lenni, mint az iOS, viszont az legalább nyitott rendszer, sokmindennel kompatibilis, így sem az adatátvitelnél, sem pedig a letöltésnél nincsenek korlátozások! Amikor kicsomagolod és használni kezded, csak a tudatalattid pörgeti fel az élményreceptoraidat, és ugrálni kezdesz örömödben, mert tudatosul benned, hogy "igen, nekem Apple márkájú telefonom van, juhuhujj de jó!" - és aztán? Ez csak a márka, amit a telefon árának 70%-a tartalmaz, és a márka miatt az Apple-fanok saját magukkal is elhitetik, hogy egy leírhatatlan élmény, pedig nem több, mint más telefonnál! Párszor kipróbáltam húgom iPhone 4S-ét, majd amit utána vett 5S-t is, hát engem nem sikerült úgy elkápráztatniuk, átlagos okostelefonok, ugyanezeket az én Huawei Ascend P7-esem is tudja!

És más telefonok közt is vannak nagyon szuper minőségűek, mégsem kell őket ez miatt úgy megfizetni, sokkal reálisabb ár-érték arányban vannak, például LG, Sony, Huawei, Xiaomi satöbbi!

2016. okt. 27. 17:16
 12/24 A kérdező kommentje:
Héjj te Kizo! Vedd már ki azt az opciót hogy láthassák a nevedet vaze. Istenem az ész basszus, most sem az dominált. Példát lehet venni, hogy ezért, ezért ne jelenítsétek meg a felhasználóneveteket! Köszi mindenkinek aki a témában válaszolt. Ment a Zöld kéz amire illett amire nem arra a kék.
2016. okt. 27. 18:35
 13/24 A kérdező kommentje:
Tessék! Remélem tanultál belőle. Örülj neki hogy lekerültek azok a linkek.
2016. okt. 27. 18:37
 14/24 anonim ***** válasza:

1: 3 éve lett vége egy 6 éves kapcsolatomnak, utána regisztráltam társkeresőbe!

2: nem vagyok "elkeseredve", és sose használom ezt a gyerekes kifejezést!

3: sose regisztráltam szexfórumba, és nem szoktam nyilatkozni a f#rkamról!

4: középfokú végzettségem van!

5: ez egy kb. 10 éves kép rólam, ilyen gáz pulóvert már évek ótanem hordok!

6: A felhasználónevem mindig látszik gyakorin, jó lenne, ha nem élnél ezzel vissza, és nem írnál ezzel ilyen mocskokat!!!

És egyáltalán ennek mi köze a kérdéshez?????!!!!

Ez a 46%-os Hangyász Hangyász egy kasztrált aktakukac, aki mások alaptalan tulajdonságait ferdíti el, így próbál magának örömet szerezni, mert lefogadom, hogy ő az, akit messziről elkerülnek a nők! Hacsak nem homi! :D

1. Kapcsolatod neked csak a jobb kezeddel volt. Nővel álmodban. De tudod mit, már úgy is ismeri mindenki a nyomi fejedet, tölts már fel egy fotót, amin a "hat éves kapcsolatoddal" együtt vagy!

2. Aki társkeresőbe regisztrál, az el van keseredve, főleg, ha egy ilyen vidéki suttyó az illető, mint te, akinek lehetősége sincs nőkkel ismerkedni földrajzi, szociológiai adottságok miatt.

3. Az Index Fórum nem is szex fórum. Jó próbálkozás volt, de senki nem veszi be, hogy van még egy kizo87, aki pont annyi idős, mint te!

4. Csak középfokú? Ezért vagy te ennyire lúzer.

5. Persze, tíz éves fotó, amit a társkeresőn találtam, amire hat éves kapcsolat után regisztráltál. Ez sajnos nem jön ki számszakilag, de azért megint jó próbálkozás volt.

6. Hát igen, látszik a felhasználóneved, ez lett a veszted, emiatt derült ki, milyen erkölcstelen dolgokat írsz az Index fórumra (itt van megint, ha valaki elfelejtette volna)

[link]

Ja, és nem Hangyász vagyok, már írtam is, hogy lássad! :)

2016. okt. 27. 18:40
 15/24 anonim ***** válasza:

13-as, milyen linkek? :)

[link]

[link]

[link]

Kizoka, ne aggódj, lehet, hogy törölni fognak engem, de új IP-t csinálni fél perc, visszajövök!!! :D :D :D

2016. okt. 27. 18:43
 16/24 A kérdező kommentje:
Ezt a kérdést hagyd már békén ember
2016. okt. 27. 18:49
 17/24 A kérdező kommentje:
Mi bajod azzal az emberrel akit nem is ismersz?
2016. okt. 27. 18:49
 18/24 anonim ***** válasza:
Nem tetszik a kioktató stílusa, többször beszólt nekem is. Ki fogom csinálni!
2016. okt. 27. 18:58
 19/24 anonim ***** válasza:

Igen, középfokú végzettségem van, így nem vagyok hozzád hasonló agyoniskolázott b#rom, akik állandóan okoskodnak, lehet hogy tudás van, csak a logika hiányzik a legtöbb esetben, de hát ugye minek a logika, azt nem tanítják az egyetemen?! Tisztelet a kivételnek, és azoktól elnézést is kérek!

De ennek tényleg semmi köze a kérdéshez és a témához!

2016. okt. 27. 19:03
 20/24 anonim ***** válasza:
A többire nem reagálsz? Például arra, hogy mikor zsákoltál utoljára? Te kis polgárdi bika!
2016. okt. 27. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!