Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ez valami átverés, vagy mi...

Ez valami átverés, vagy mi lehet ez? Galaxy s7

Figyelt kérdés

[link]

ez miért ilyen olcsó? pénz utalás után nem küldenek semmit, meg semmi válasz? vagy mi lehet ez szerintetek?

2016. okt. 25. 18:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem kapsz egy üres dobozt, vagy ilyesmi. Még az ár 10-szereséért is gyanús lenne..

Meg nem gyárilag kártyafüggetlen. "GSM unlocked".

"Please note the item is an open box item which may not come in the original box, however it comes in Samsung S7 box. Please note all accessories are new, however, due to handling and unlocking, there may be some blemishes or fingerprints. "

Bár azt írja, véleményem szerint nem új, vagy az is lehet, hogy lopott telefonok, vagy kapsz egy üres dobozt, ahogy írtam..

2016. okt. 25. 19:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Biztos kamu, ha megnézed 1 értékelés van a telóra, az is csak annyi hogy "kártyával szeretnék fizetni"
2016. okt. 25. 20:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
De ahogy nézem most el is fogyott :D Remélem az utcsót nem te vetted meg...
2016. okt. 25. 20:39
 4/6 A kérdező kommentje:
nem én:D bár bevallom nagyon kíváncsi lennék rá, akik ezt vettek mit kapnak majd. főleg az az emberke érdekelne, aki vett 10-et:D
2016. okt. 25. 22:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Elharapodzott az ebayen az atveres, a minap volt egy hasonlo kerdes egy csucsmodellre 30 dollarert. Masnap neztem, az elado akkontja torolve volt.

Az igaz hogy a paypal elmeletileg visszaadja a penzed ha atveres aldozata vagy, na de mivan ha tenyleg kuld valami klont az elado?

2016. okt. 25. 23:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Tessek, van iPhone 5S, 88 ezer helyett 8 ezerert

[link]

2016. okt. 25. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!