Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xiaomi Redmi 3 telefonnommal...

Xiaomi Redmi 3 telefonnommal mi történt? Egész nap ki-be kapcsolgat, nem tudom használni?

Figyelt kérdés
2 hónapja vettem, nincs túlterhelve, mèg 5 Gb szabad rajta. Kiír valamit angolul, aztàn 5 prrcre rà kikapcsol. Majd magàtól vissza. Ezt megàllàs nèlkül csinàlja. Mit tegyek vele?
2016. okt. 25. 14:15
 1/7 anonim ***** válasza:

Jó lenne tudni mit ír ki.

Amúgy 2 lehetőséged van:

-Beiratkozni egy tvjós gyógyító tanfolyamra

-Felvenni a kapcsolatot az eladóval, csak van még rá gari.

2016. okt. 25. 14:19
 2/7 A kérdező kommentje:
2016. okt. 25. 14:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Érdekes, amúgy azt kéri hogy a beállításokban kapcsold be az Unknown source-t, ált. Belállítások->Biztonság->Ismeretlen források.

Már azért vannak vírusok Androidra is, nem olyan mint 5 éve, lehet hogy egy vírus akarna amúgy telepíteni valamit. Én azt mondom hogy nyomj egy Gyári beállítások visszaállítását inkább, lehet utána nem lesz ilyen gond, és nem is fogja kérni h bekapcsold az ismeretlen forrásokat.

2016. okt. 25. 14:54
 4/7 A kérdező kommentje:
Megvolt a gyárira visszaállítás. De a probléma megmaradt :S Interneten rendeltem, van rá garancia, de félek, hogy ha visszaküldöm már soha nem látom többé a telefont, sem pedig az árát.
2016. okt. 25. 16:22
 5/7 A kérdező kommentje:
Már a töltést sem veszi...
2016. okt. 25. 16:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Honnan rendelted?

Nem lehet hogy vírust kaptál?

2016. okt. 26. 16:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Csehországból származik, oda kellene visszaküldeni. Már kapcsolatba léptem a szervízzel, de nem ígérnek semmit, nem tudják mi lehet vele. Félek visszaküldeni, nincs rá garancia, hogy megjavítják.
2016. okt. 26. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!