Milyen telefont ajánlotok?
Szeretnék új telót, eddig egy csomóval csak rossz tapasztalatom van (pl. LG, Samsung). Zenetelefont szeretnék, de valami szépet. Esetleg tapasztalatok valamelyikről? Nekem eddig Sony ericsson jött be legjobban de nokiával se volt bajom. Mást is írhattok, esetleg, hogy mit ne.
16/L
NOKIA!
nekem ez van, nagyon bejött!
tök jól szól, pedig sokat hallgatom kihangosítva, sokat bír az akksija, és olcsó!
zenefunkcióit tekintve nekem bőven elég.
minden van benne ami kell, bár a kamerája (2mp-es) kicsit gyengécske, de ettől függetlenül faxa.
A sonynál meg a nokiánál kicsit konkrétabb válaszokat várok:) Am a nokia 5130 xpressre is gondoltam eddig nem halottam rá panaszt. Bár külsőre kicsit nagynak találom pl az 5310-hez képest. Melyik a jobb szerintetek?
A samsung az nem tetszik de azért köszi:)
egyáltalán nem nagy!
pont ok. érzed hogy telefont fogsz a kezedbe, és nem egy papírfecnit nyomogatsz.
De mégsem az a nagy robusztus.kb 1 cm vastag....szerintem ez bőven jó, hova ennél vékonyabbat?!
nokia 5800 xpressmusic
wifi,gps...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!