Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 5.5" vagy 6 colos mobilt...

5.5" vagy 6 colos mobilt választanátok? Miért?

Figyelt kérdés
2016. okt. 21. 21:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
vagyis "HD, gps, iránytű, g20," legyen benne de fullhd felesleges akkora képernyőátlóval
2016. okt. 22. 21:28
 12/12 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem felesleges a Full HD! Jó, mondjuk nálam is a sima HD kijelző a minimum, ami alatt már semmiképp nem vennék telefont, de azt is csak max. 5"-ig, az fölött már mindenképp legalább Full HD kell!

Viszont például én, aki szoktam azért filmeket is nézni telefonon, szerintem ilyen célra már a QHD felesleges, mert a 4K filmek nagyon ritkák, így ebben az esetben csak a Full HD a maximum, amit még ki lehet használni!

De persze aki csak képeket, meg 4K videókat néz/csinál a telefonjával, azoknak ok, hogy mindenképp kell a QHD kijelző!

2016. okt. 23. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!