S. O. S. mit csináljak? Teljesen behülyült a telefonom.
Figyelt kérdés
Nem reagál rendesen ha nyomom, nem hiszem hogy érintőképernyő hiba, mert viszonylag új, 4 hónapos kb.
Leejteni sem ejtettem le, viszont próbáltam rá letölteni a tindert de akkor meg csak elfeketedett. Utána lementem wifiről jó volt 2 napja volt ez. Most megakartam nézni rajta a buszmenetrendet, a telón van rajta, nem pedig netről. És teljesen behülyült. Mit csináljak?
2016. okt. 20. 23:13
1/11 anonim válasza:
Meg talán ha leírnád, basdmeg, hogy milyen telefon, tudnánk mondani valami releváns segítséget. Idióta. Első tippre hard reset, majd gyári visszaállítás aztan garanciális javítás.
2/11 anonim válasza:
Írd meg, hogy milyen telefonról van szó, illetve töltőn van-e. Vannak készülékek, amelyek bizonyos töltőkben/aljzatokban fantom érintéseket érzékelnek a kijelzőn.
3/11 A kérdező kommentje:
nincs töltőn, samsung
2016. okt. 20. 23:36
4/11 A kérdező kommentje:
abszolút nem értek a telefonokhoz és az informatikához meg minden ilyesmihez
2016. okt. 20. 23:36
5/11 anonim válasza:
Azt csak tudnodnkellene, hogy milyen telefonod van, nem? Az h Samsung nem elég, mondjuk annál jobb mintha a színét írtad volna..
6/11 A kérdező kommentje:
nem értem ezt, a régi is csak 2 évet bírt, ez meg még annyit sem, pedig net sincsen rajta. Nekem nem is kell ilyen-olyan funkció, de hát ha veszek akkor a legolcsóbb is 20 ezer, régieket már nem is árulnak. Az a baj, hogy ezen van az ébresztő és holnap korán kelek...
2016. okt. 20. 23:41
7/11 A kérdező kommentje:
nem vagyok hülye, de ennyire nem értek hozzá
2016. okt. 20. 23:42
8/11 A kérdező kommentje:
tökrement a régi bementem a bolta, hogy kérek egyet, mivel a legtöbb telefonnál még a képernyőt sem tudtam feloldani csak a samsungnál mert a régi is olyan volt azt vettem meg
2016. okt. 20. 23:43
9/11 A kérdező kommentje:
SM - G318 ha jól látom
2016. okt. 20. 23:44
10/11 A kérdező kommentje:
nem tudom az mennyire fontos információ ha ujrainditom akkor egy X ideig megy rendesen.
és lehet e attól mert 100% ra fellett töltve? állítólag az sem egészséges neki. nem is nagyon szoktam annyira kb mikor 40-en van akkor teszem fel és 70 felett már leveszem róla
2016. okt. 20. 23:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!