Elég a 16gb iPhone 6-nál?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni iPhonet,de sajnos csak 16gb-os van a szolgáltatómnál. Elkezdtem számolgatni,hogy 13 alkalmazással,mellette olyan 500 képpel,15 zenével bele férnék-e a 16gb-ba? A képeket természetesen felhőbe is tudom tenni,akár gépre. Játék,film nem kell. Van számítógépem meg internetem filmre. Szerintem max lesz 1 color switch jellegű játék,az is csak egy bizonyos ideig. Akár a 13 alkalmazásból is tudok nélkülözni. Szerintem az lenne a legjobb,ha letörölném a képeim a jelenlegi S3 Neomról,meg a nem használt alkalmazásokat,ez is 16gb-os,kivenném az SD kártyát,és letesztelném.2016. okt. 19. 21:03
11/12 anonim válasza:
Kérdező hamarabb kelljél fel hogy engem átverhess!
S3 Neo több mint 2! Éves telefon ergo kívan zárva.
S4 több mint 3! Éves telefon ami szintén kívan zárva
J5 ???? WAT??? 50ezres mobilt hasonlítasz egy több mint 100ezres modellhez??? Normális vagy????
Xiaomi Redmi 3 szintén egy 50ezres telefon, ráadásul már kint van a Xiaomi Redmi 3s Prime 3gb/32gb-os modell... 55k ft
Szóvaaaal kedves kérdező megkérdezem újra hogy egy S6/S7-ben mikor van 16gb tárhely??? Naaaa????
12/12 anonim válasza:
azt nem értem, ha eldöntötted, hogy megveszed a 16gb-osat, akkor minek kérdezel? a veszekedés kedvéért?
egyébként elég lehet, ha nem sok mindent akarsz rajta tárolni.
nekem nem lenne elég.
te azt mondod neked elég lesz.
akkor vedd meg és használd. ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!