Szerintem nem lesz elég. Én egy 64GB-os iPhone SE-t használok lassan két hónapja és már foglalt 21GB. Esetleg felhőtárhely vásárlásával tudsz "bővíteni", de én nem favorizálom az ilyesmit.
2016. okt. 22. 13:24
12/21 anonim válasza:
Az előzőnek!: Attól függ,ki-hogy használja a telefonját,milyen adatokat,és azokból is mennyit tárol rajta.
2016. okt. 24. 13:22
13/21 anonim válasza:
Ha valakinek elég a 16gb és nem szenved vele annak nem is lenne szüksége iphonra
Asszem egy perc 4k videó foglal 1gb körül, live photo is 20-30mb egy db..
2016. okt. 24. 15:53
14/21 anonim válasza:
"15 zeném" - nekem közel 200 van, illetve vagy 300 fotó. Persze félévente ürítek one drivera meg gépre képekből.
Amúgy elég lehet. Annyira egyén függő hogy zavar-e vagy nem a korlát. Képeket ha nem a telefonon tartod, zenéket is csak amiket éppen hallgatsz simán elég. Messenger s Face nem nyom a latba. Pár 100 mb. Szerintem megoldható 16gb al is az élet.
2016. okt. 24. 16:02
15/21 anonim válasza:
Nekem 21 alkalmazas van rajta amit én telepitettem ra . Képeim is vannak , zenék a imusic alkalmazasban vannak. Így is maradt még 7 gb . Azt hittem , hogy nagyon kevés mert én is azokra akartam hallgatni akik írtak h ez semmire sem eleg, de igen szerintem bőven eleg. :)
2016. okt. 30. 17:56
16/21 anonim válasza:
#15-es senki nem beszélt az átlag alatti felhasználókról.
2016. okt. 30. 18:31
17/21 anonim válasza:
Átlag alatti ? Mit akarsz meg ezen kivul csinalni a telefonnal ? Minden egyes falevelet lefényképezni egy fán ? Így is rengeteg mindent tudok csinalni rajta és örülök , hogy nem egy olcso telefont vettem mert én azzal is beertem volna , amilyen atlag alatti vagyok .
2016. okt. 30. 18:37
18/21 anonim válasza:
Nem vagy átlag alatti. Ezt egy szóval sem mondtam.
Én azt mondtam hogy a felhasználásod Átlagfelhasználók alatt van, ez mutatja hogy bőségesnek ítéled a 16gb-ot. És nem arra gondoltam hogy meg kell hackelni a nasa-t, de nem csak fényképezni lehet egy telefonnal :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!