S. O. S Microsoft lumia 650 Win 10 op rendszer? többi lent? (frissítési problémák)
nem régiben vettem egy Microsoft lumia 650 telefont, már kezdem megszokni (előtte androis volt)
megvagyok vele elégedve nincs vele semmi problémám, de viszont bődületes mennyiségben szedi le magának a win 10 a frissítéseket, és sehogy sem tudom kikapcsolni, naponta a kb 50-100MB frissítéssel bombázza,
ha megtelik a 16 GB-os belső memória tárhely akkor ami kb úgy előreláthatólag max 3 hónap, akkor utána dobhatom a kukába a telefont ?
arról nem is beszélve, hogy az áruházban beállítom hogy frissítés ki, majd újra belépek a frissítés újra be van kapcsolva..
szóval olyan frissítéseket szed le magának ami tartalmazza hogy a frissítéseket ne tud ki kapcsolni...
valaki esetleg tud ebben segíteni ?
igen én is gondolkodtam rajta hogy 8-ra vissza rakom, de hamar rájöttem hogy nem lehet,
és sajna valamiért mindig vissza kapcsolja magát az áruházban,
kikapcsolom,vissza belépek már újra be van kapcsolva,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!