Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » S. O. S Microsoft lumia 650...

S. O. S Microsoft lumia 650 Win 10 op rendszer? többi lent? (frissítési problémák)

Figyelt kérdés

nem régiben vettem egy Microsoft lumia 650 telefont, már kezdem megszokni (előtte androis volt)

megvagyok vele elégedve nincs vele semmi problémám, de viszont bődületes mennyiségben szedi le magának a win 10 a frissítéseket, és sehogy sem tudom kikapcsolni, naponta a kb 50-100MB frissítéssel bombázza,

ha megtelik a 16 GB-os belső memória tárhely akkor ami kb úgy előreláthatólag max 3 hónap, akkor utána dobhatom a kukába a telefont ?

arról nem is beszélve, hogy az áruházban beállítom hogy frissítés ki, majd újra belépek a frissítés újra be van kapcsolva..

szóval olyan frissítéseket szed le magának ami tartalmazza hogy a frissítéseket ne tud ki kapcsolni...

valaki esetleg tud ebben segíteni ?

2016. okt. 17. 15:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem fog betelni a frissítés miatt! A rendszerfrissítést nem fogod tudni kikapcsolni. Az áruházat ki kellene tudd! De akkoris érdemes az appokat manuálisan lefrissíteni! Ha megnézed az appokat a tárhelyben, akkor rájössz, hogy havonta (ha csak a frissítések mennek fel) 10-20mb a diferencia! Szal ne aggódj, nem lesz gond!
2016. okt. 17. 16:00
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Csapj rá egy 8.1-et recovery tool-al, amúgy más ötletem nincs.
2016. okt. 17. 16:00
 3/4 anonim ***** válasza:
2 es! A Lumia 650 w10m el jött ki! Ott a WDR el sem lehet 8.1 et feltenni! A gyári alap 10 re áll azzal is vissza! Ahogy a 950 és a 950xl is!
2016. okt. 17. 16:03
 4/4 A kérdező kommentje:

igen én is gondolkodtam rajta hogy 8-ra vissza rakom, de hamar rájöttem hogy nem lehet,

és sajna valamiért mindig vissza kapcsolja magát az áruházban,

kikapcsolom,vissza belépek már újra be van kapcsolva,

2016. okt. 17. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!