Ajánlanátok nekem okostelefont?
Figyelt kérdés
Jelenleg rendes telefonom van, szóval nem fogok hiányolni semmilyen alkalmazást, de ha lehet, Androidos telefont szeretnék. Olyan 60-70ezer körül. Ami nekem fontos, hogy gyors legyen, stabil és hosszú üzemidejű. A fotózós, videózós része nem érdekel, de jól lehessen böngészni vele, YouTube-ot hallgatni, megnézni egy videót, QR kódot olvasni. Tudtok ilyet?2016. okt. 17. 11:57
11/12 anonim válasza:
2-es válaszoló látom te sík hülye vagy a P9 lite és a P9 NEM UGYANAZ a P9 egy csúcskategóriába szánt telefon amíg a P9 lite egy közép-csúcskategória! NAGYON NAGY A KÜLÖNBSÉG A KETTŐ KÖZÖTT HA NEM ÉRTESZ HOZZÁ NE SZÓLJ HOZZÁ !!!
12/12 anonim válasza:
"Mark9919 nevű felhasználó válasza:
2-es válaszoló látom te sík hülye vagy a P9 lite és a P9 NEM UGYANAZ a P9 egy csúcskategóriába szánt telefon amíg a P9 lite egy közép-csúcskategória! NAGYON NAGY A KÜLÖNBSÉG A KETTŐ KÖZÖTT HA NEM ÉRTESZ HOZZÁ NE SZÓLJ HOZZÁ !!!"
kedves márk 9919 szerintem meg te ne szólj hozzá!
inkább menj fa.s.zbkozni a vagy pina.hu-t vizsgálni,
gondolom otthon is így beszélsz, ha nem tetszik a névnapi szifon 7,
és te ? mindent tudó... milyen telefont ajánlanál ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!