Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mobiltelefont szeretnék 30...

Mobiltelefont szeretnék 30 000 Ft környékén. Legalább 5" kijelzővel. Navon mizu F552, Dooge X5 pro, Alcatel pixi, vagy valami más?

Figyelt kérdés
2016. okt. 16. 21:14
 1/7 anonim ***** válasza:
asus
2016. okt. 16. 21:22
 2/7 anonim ***** válasza:

X5 pro

Az elég jó. :)

2016. okt. 16. 21:24
 3/7 anonim ***** válasza:
szerintem felejtsd el. inkább még gyűjtögess egy kicsit.
2016. okt. 16. 21:54
 4/7 anonim ***** válasza:

Egy kicsit kellene még gyűjtsél és egy sokkal jobb Meizu M3S-t tudnál venni, itt van róla egy teszt:

[link]

2016. okt. 17. 17:55
 5/7 A kérdező kommentje:
tudom, hogy ennyiért nem kapok csodát, de ha gyorsan betölt egy oldalt és nem fagy le közben valamint nem csak egy hónappal éli túl a garanciát mint a mostani vodás kütyü már előrébb vagyok
2016. okt. 18. 00:07
 6/7 anonim válasza:
Navon mizu f552 jó telo nekem is az van, semmi probléma nincs vele tesómnak is megtetszett így ő is f552 navont vett, hibátlanul működik, nagyon szép a kamerája, wifi erős, netezni jól lehet vele, játékok tökéletesen működnek rajta... Csak ajánlani tudom
2016. nov. 5. 23:35
 7/7 anonim válasza:

Szia,gondolom vettél már másik telefont. Nekem 2hete van egy Alcatel Pixi 4 6"-os telefonom, nagyoneg vagyok vele elégedve. Ezen legalább tudok telefonálni,nem úgy,mint az előző telómon(Samsung galaxy core prime). Nem veszek többet samsungot.

Te milyen telefont vettél?

2017. jan. 23. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!