Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Voda sim, frissen lejárt....

Voda sim, frissen lejárt. Adatok nélkül megtudható, mennyi van rajta? Megmenthető az összeg?

Figyelt kérdés

Rokonságból maradt rám egy vodás sim kártya, nem tudom az adatait, a 1270-en az ügyfélszolgálatos nem mondja meg se azt, hogy meddig menthető a feltöltőkártyás sim-en levő összeg, se azt, hogy mekkora az összeg, pedig ezen adatokra van szükségem.

Bizonyos okokból pár napja jártam volna utána, de akadályozva voltam ebben. Aznap még tudtam hívást indítani, ma viszont (amikor tudnám intézni) SMS-t sem enged küldeni, pedig a 171-ről le szerettem volna kérdezni a kérdéses adatokat.

Tehát hogyan tudom meg, meddig menthető a sim, és hogy mekkora összeg van rajta? Nekem az is jó, ha a maradék összeget segélyként fel tudom ajánlani - egy a célom: NE vesszen kárba az összeg (vagyis NE maradjon a vodánál, inkább adományoznék).

NEM TERVEZEM feltölteni, se továbbéltetni a kártyát! A célom: a rajta levő összeget értelmesen felhasználni!

(Persze ha fel tudom saját célra használni az összeget, az még jobb, mivel én se vagyok milliomos.)

Kb július óta telózok róla havi 1-2 alkalommal, de azóta se kaptam semmiféle SMS-t a kérdéses adatokról, pedig nincs tele a memóriája. Csak nyomatta a vakert a gépi hang a hét elején, hogy "hamarosan" lejár a sim, de nem volt képes se megmondani a pontos határidőt, se nem jelezték SMS-ben...

2016. okt. 15. 15:40
 1/1 anonim ***** válasza:
Vagy feltöltöd, vagy megszűnik, nincs más lehetőséged
2016. okt. 15. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!