Érdemes még Iphone 4S-t venni?
Mért ne lenne érdemes?
Egyik ismerősöm is most vett azt :) és jó telefon
Egyébként tőled függ hogy neked érdemes-e :)
Ha neked a kicsi jobban kézre áll,vagy esetleg ez tetszik,ilyet vegyél,attól mert 4s-ed van gáz nem leszel ;)
Nem
Már évek óta nem támogatott, a legújabb rendszer is iszonyat lassú rajta ami még kijött rá, sőt már az 5 is elég lassú
Ha normális iphonet akarsz 5s alatti modellt ne vegyél
?
Újonnan 6-ot sem nagyon lehet már kapni applenél, nem hogy 4s-t
Max használtan találsz, meg is néztem 25-ért árulják átlagban
Amúgy meg nem tudom minek teszed fel a kérdést ha mindenképpen olyat akarsz venni, vegyél akkor egy 6 éves modellt, szard le amiket ide írnak, és szívj vele
És nem kell évente újat venni, 5s több mint 3 éve jött ki, és még mindig teljesen jól használható
Tudom, ez csúnyán hangzik, de Magyarországon az iPhone a gazdagok telefonja, és nem mindenkié, úgy, mint nyugaton...
Ha 50-et tudsz/akarsz telefonra szánni, akkor nem az Apple-nél kell nézelődni.
A technika gyorsan fejlődik, szvsz még 2 éves telefont sem érdemes venni, nemhogy 5 (6?) évest. Legalábbis én nem vennék. Egyszer vettem egy két éve megjelent telefont, jól meg is bántam. Tök mindegy, hogy Apple vagy sem.
A 4S-sel maximum azt érnéd el, hogy megutálnád az Apple telefonokat aztán meg te is beállnál a gyűlölködők sorában.
Ha annyira nagyon iPhone kell, akkor vegyél használtan egy 5S-t, az jó lesz kipróbálásra. De én azt sem használnám nagyon maximum még csak 1-2 évig... Aztán, ha nem tetszik, akkor legalább kipróbáltad és már nem vagy kíváncsi, ha meg tetszik, akkor talán megfontolod, hogy megérné beruházni az aktuális csúcsmodellre. Ha nem ettől függ a megélhetésed, akkor szerintem megéri. Valóban drága, és nem a legjobb ár-érték arányban, de jó telefonok nagyon, amit simán használhatsz 4 évig, ha az éppen aktuális csúcsmodellt vetted meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!