Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri mobilt venni kevésbé...

Megéri mobilt venni kevésbé ismert boltból kissé olcsóbban?

Figyelt kérdés
Nexus 5X-et akarnék venni, és nézegetem, hogy hol árulják. Eddig amit (általam) legismertebb boltot találtam, az a 22 volt, de ott 92 ezer, ráadásul leárazva. Más boltokban 15 ezerrel kevesebb. Annyira azért nem hiszem, hogy borzasztó lenne minden kisebb bolt ügyfélszolgálata, ha valami gond lenne, de elég drága ahhoz, hogy zsákbamacskaként vegyem. Tapasztalatok?
2016. okt. 14. 01:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Ismeretlen boltból tényleg nem ajánlott rendelni, ki tudja, hol az átverés! Viszont az ismert boltok között is vannak olyanok, amiket ajánlott messziről elkerülni, például GSM Vonal, GSM Home, Mobilvarázs.

Nem tudom, melyik verziót akarod, de mivel a tárhelye nem bővíthető, ezért szerintem a 16 GB kevés lesz, a 32 gigás verzió az ismert és normális boltok közül a Mobilkereskedésben a legolcsóbb, 82 600 Ft magyar nyelvű menüvel, összes gyári tartozékkal, ráadásul GYÁRI GARANCIÁVAL! Viszont az csak 1 év, ha mégegy év garanciát akarsz, a 2. már csak bolti garancia.

2016. okt. 14. 02:05
 2/2 anonim ***** válasza:

Olcsobb helyeken csak valami sajat garancia van, ami kb semmire nem jo. Adnak 1 evet, de ha barmi baja van, akkor 99%, hogy buktad a penzed.

Ja es altalban a kulfoldrol behozottakat kapod ott. (En anno Nexus 4-et vetteme gy kisebb boltban, nem volt benne 1-2 dolog ami elvileg gyari tartozek + adtak hozza adaptert a toltohoz, mert angliabol behozott volt... Meg jo, hogy az USB szabvanyos, igy barmivel lehetett tolteni kb.)

Nagyobb boltnal rendes, gyari garancia van es valoban a legalisan behozott telefont kapod.

2016. okt. 14. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!