Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit csináljak a telefonommal...

Mit csináljak a telefonommal hogy ne merüljön ilyen gyorsan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a baj, hogy a frissítés óta meglepően gyorsan merül a mobilom akksija!

10 perc minecraftozás=25%

30 perc facebookozás=9%

30 perc skypeolás =20%

youtube-n egy videó (legyen PL 15 perc), =5%

5.1.1-nél ez egyáltalán nem így volt!

most 6.0.1 van rajta, nincs rootolva.

Valami megoldás azon kívül hogy a fényerőt vegyem le minimumra, zárjak be mindent, és ne mobilozzak mert már estig nem bírja ki az akksi!

A válaszokat előre köszi!

Galaxy j? (a pontos nevét nemtudom).

2016. okt. 13. 21:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ha rám hallgatsz vegyél egy nagyobb powerbankot és kész. Amúgy a samsungok gyorsan merülnek. nekem Huawei Mate8-am van, netezéssel, filmnézéssel is kibír 2 napot. Ha nem használom netezésre akkor 4-et is. feleségem Samsung S4-e kezdetek óta az este 8-órára már lemerült. Nem tudom miért raknak bele ilyen kis teljesítményű aksikat. Ha már felhúzzák a rendszert nagy teljesítményre akkor nagyobb aksi is kell.
2016. okt. 14. 09:37
 12/22 anonim ***** válasza:
Érdemes egy samsung gyorsszervizben bevizsgáltatni az akkut, de a 6-os droid alapból szívja a telefon akksiját. Sajnos van benne egy hiba, ami folyamatosan ébren tartja a telefont, pörög a háttérben és emiatt is gyorsan merül. Én bár csúcskategóriás készülékeket használok, elegem lett belőle. Minden egyes frissítésnél valami elképesztően fatális hibát követ el a Google ami kihat az összes mobilra ami megkapja a 6-ot. Sajnos kell várni a hibajavításra, vagy szervizben kérni kell hogy rakják vissza rá a korábbi sw-t. Én már otthagytam a platformot, nem tudták teljesíteni az elvárásaimat.. az iPhone legalább nem merül le magától 2 óra alatt..
2016. okt. 14. 09:43
 13/22 A kérdező kommentje:

Én nem cserélném le az androidot IOS-ra.

Valami gyors, de biztonságos megoldás nincs esetleg arra, hogy ezt a problémát megoldjam ithon (mármint az android 5.1.1 újbóli telepítésére gondolok) ingyen?

2016. okt. 14. 16:39
 14/22 anonim ***** válasza:

Ingyen a levegő van, Kérdező.

Javasolták a hordozható energiacellát többen is, búcsúba' 1400 forintért kaptam egy aránylag jót, nem tudom, ezzel mi a bajod. Ha olyan megoldás érdekel, hogy a telefon á lá natúr csak úgy a semmiből kapja az energiát, tanácskozz Széles Gáborral a tér-erőmű ügyében. De ingyen az se lesz.

2016. okt. 14. 16:47
 15/22 anonim ***** válasza:

Vagy root, és optimalizálod a futó dolgokat,

vagy visszarakod 5.1.1-et (ha volt rá kiadva).

Második esetben odin és firmware letöltése, simán megoldható. Flash után cache törlés recoveryből, ha nem akarsz hasonló eredményt + folyamatos fagyást.

2016. okt. 14. 16:56
 16/22 A kérdező kommentje:

Szia.

Tudnál küldeni egy letöltő linket, ahol le tudom tölteni a hivatalos 5.1.1-et?

Csak mert nem akarok letölteni vmi hülyeséget.

Köszi a segítséget!

2016. okt. 14. 17:57
 17/22 anonim ***** válasza:
A pontos típus nélkül nem lehet tudni, hogy melyik rom kell rá
2016. okt. 14. 19:49
 18/22 A kérdező kommentje:

Samsung Galaxy J5 SM-J500H

Fent van valahol az eredeti Rom?

2016. okt. 14. 20:40
 19/22 anonim ***** válasza:
Ha garis még a telefon akkor ne rootold, észreverszik és bukod az egészet. Persze, ha nem fontos a gari akkor mindegy
2016. okt. 15. 07:59
 20/22 A kérdező kommentje:
Tudok róla, csak hogy a garancia 2016 szeptember 23-án lejárt.
2016. okt. 15. 08:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!