Girlsy kérdése:
Nem kapcsol be a telefonom mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Már mindent kipróbáltam hagytam töltön is 1órán kersztül de semmi már 3féle töltöt használta USBtől elkezddve mindent és semmi...valaki tudna segiteni?2016. okt. 13. 15:59
1/6 anonim válasza:
Drágám, szervizről hallottál már?
2/6 A kérdező kommentje:
Igen hallottam...de nem véletlenül nem lett elvidve szervizbe mert az sok idő és most sürgös lenne az a baj
2016. okt. 13. 16:10
3/6 anonim válasza:
Drága, he te "hülye vagy hozzá" (azaz nem tudod megcsinálni) akkor marad az okos ember (szervíz) Amúgy attól függ mi a gond vele (lehet az usb port vált le a nyákról, vagy az akksi halt meg, vagy szoftver gyengélkedik) , előfordulhat hogy pár óra alatt meg is lesz. DE így látatlanban nem fogja tudni senki megmondani mi a ménykű van vele, és a távgyógyítás sem fog menni. Ha mázlid van pár ezres tétel lesz (3-5 ezer).
4/6 anonim válasza:
Aha, értem. Vársz egy pár napig, hát ha mond valaki valamit itt a Gyakorin, majd amikor nem, elviszed szervizbe. Teljesen logikus, így rengeteg időt nyersz!
5/6 A kérdező kommentje:
Hát bocsánat hogy mertem itt segitséget kérni hogy mit tudnék csinálni vele....talán 2hét ha gyorsak mire megcsinálnák a szervizbe és reménykedtem benne hogy valaki tud a szervizen kivül is mondani valamit...azért nem kéne bunkónak lenni mert eléggé igy jött le az egész
2016. okt. 13. 16:27
6/6 anonim válasza:
Igazad van, várj még egy pár napig, mielőtt szervizbe viszed! Biztosan tud valaki itt a Gyakorin látatlanban is valami megoldással szolgálni egy ilyen problémára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!