Én at hittem a mobil percdíjak csökkennek. Ez nem így van?
20 eve nem lehetsz a T-mobilnal, a T-mobil ha jol tudom par eve alakult amikor megvette a T-com a magyat telekomot.
A nemetek azota felfele viszik a dijakat, nyilvan a shareholdereknek kell a penz.
20 év alatt igen sokat változott még a T-mobil árképzése is.
Felkeresed a honlapját és megnézed a te kártyás csomagod árait.
De a saját fiókodban még többet megtudhatsz.
Vagy felhívod őket, és kérsz tájékoztatást.
Pontosabban itt van leirva:
2005-tol a Deutsche Telekom tulajdona 60%-ban, gyakorlatilag Ok mondjak meg mennyire kell atverni Teged.
Vezetékes vagy nomadikus
Saját hálózaton belüli hívások díja:
0 Ft/perc
Romániai DIGI vonalas hálózat hívásának díja egységesen a nap 24 órájában:
0 Ft/perc
Helyi és belföldi vonalas hívások díja egységesen a nap 24 órájában:
6,25 Ft/perc
A belföldi mobilhálózatba kezdeményezett hívások díja egységesen a nap 24 órájában:
15 Ft/perc
160 Ft/hó
a teljes hűségidő alatt
"20 éve, és mindig kártyás voltam."
És ezért kellene kevesebbet fizetned?
Pl 20 éve ugyanazzal a busszal utazom akkor olcsóbb lenne rá a bérlet?
Vagy 20 éve fizetem a vízdíjat, arra is járna kedvezmény?
Nem értem az embereket.
hogyan kell számot átvinni? az mennyibe kerül? és az csak annyi hogy 30-helyett 70- lesz, avgy megmarad a 30 is?
nem minden kéne olcsóbb legyen, de a számítástechnikai, telekommunikációs cuccokra ezt gondolnám
és én nem akarom nézegetni a honlapjukat, hetente kapok sms-t hogy változtak a feltételek, de hadd ne én nézzem már meg, hanem ha váltizik az ár , akkor arról szóljanak konkrétan, ne egy általános linket küldjenek, ezt nem tartom jogszerűnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!