Mi lehet a gond a telefonnal/fülhallgatóval?
Figyelt kérdés
Van egy Samsung Grand Prime telefonom és két hete tönkrement a hozzá gyárilag adott fülhallgató(szokásos mikrofon van rajta, meg egy gomb amivel a zenét állítom meg/indítom el) és vettem hozzá egy másik Samsung fülhallgatót, gondoltam ha a márka megegyezik akkor nem gond kompatibilitással. Ezen van 3 gomb. Kettő hangszabályzásra és egy amire nem jöttem rá, hogy mit csinál(valószínű, hogy hívást tudok vele fogadni) de zenét indítani/megállítani az istennek sem akar. Ez a fülhallgató hibája lenne vagy alapból nem lett ilyen funkció belerakva?2016. okt. 11. 19:04
1/6 A kérdező kommentje:
*nem lesz gond a kompatibilitással.
2016. okt. 11. 19:05
2/6 Ypszilon1980 válasza:
Hangerő gombok valamelyike dupla gyors nyomás, vagy gyors nyomás 3x rá és működni fog. Azt tapasztald ki, hogy melyik milyen funkciót csinál. Elvileg telefonon be is tudod állítani.
3/6 A kérdező kommentje:
Sajnos telefonon nincs ilyen opció de ezt a gombos dolgot megpróbalom, köszönöm!
2016. okt. 11. 19:58
4/6 A kérdező kommentje:
Nem reagál egy gombom sem. Ez új.
2016. okt. 11. 20:21
5/6 Fritzkó Mákiel válasza:
Vagy a 3. gomb a számpörgetés vagy az a bekapcs azért nem reagál. Ha garanciás a telefon akkor meg mond már meg, hogy adjanak már 1 új fülest mert szétment. Mert ugye a garancia mindkettőre kell h vonatkozzon, hiszen az árukapcsolást a törvény tiltja. Legalább is szerintem, már ha a jogászokat ez komolyan foglalkoztatja. A logika ezt mondja legalább is.
6/6 A kérdező kommentje:
Mai nap kicserélték egy ugyan olyanra és azon minden tökéletes! A harmadik gomb a számok közötti váltáshoz van.
2016. okt. 12. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!