Milyen telefont vegyek?
Figyelt kérdés
200-250 ezret szánnék telefonra, de nem igazán tudom, hogy melyiket érdemes megvenni. Samsung, Sony, Huawei, HTC, Xiaomi, LG?2016. okt. 9. 12:25
11/19 A kérdező kommentje:
# 9, ez alap, de köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem!
# 10, a Google számomra egyet jelent a nyomkövetéssel, kémkedéssel és az adathalászattal, úgyhogy eltudom képzelni, hogy a saját telefonjába milyen kényelmi funkcióknak álcázott tevékenységek folynak a háttérben.
2016. okt. 9. 13:50
12/19 anonim válasza:
Amúgy... Szerinted kinek a rendszere megy az S7en? Kinek az Email szogáltatását használod? Kinek a keresőmotorját használod?
Tökmind1 melyiket veszed, a nyomkövetés mértéke ugyanakkora lesz (=nulla)
13/19 anonim válasza:
Azok a "kényelmi" funkciók ugyan úgy benne vannak a többi androidos telefonban. Tehát ugyan úgy nyomon tud követni akár a Google akár az adott készülék gyártója.
14/19 A kérdező kommentje:
Mindegy, én nem bízom bennük, és nem tömöm a zsebét ilyen cégnek. Igyekszem minden eszközzel minimalizálni a kapcsolatomat velük. De nem erről szól a kérdés, ezért nem kívánok erről vitát folytatni.
2016. okt. 9. 14:25
15/19 anonim válasza:
és hadd kérdezzem már meg, hogy mitől félsz? de most komolyan... ISIS tag vagy? vagy félsz hogy a guglinál a p0csödről készült képeken fognak röhögni? :DDD vagy majd a soroszsidógyíkemberek rádkennek valami brutál gyilkosságot, felhasználva az ujjlenyomatod?:D számomra ez kicsit vicces... most nem genyózni akarok de komolyan érdekel a konkrét oka
16/19 anonim válasza:
Samsung S7Edege.Az év legjobb telefonjának szavazták meg.Én ezért is ezt választanám.
17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Már meg is rendeltem. :)
2016. okt. 9. 15:52
18/19 anonim válasza:
Amúúúgy... azt ugye tudod, hogy az s7ért kifizetett pénz egy része a google zsebébe megy? Nem értem mit parázol... Nem kell mindent elhinni, amit a neten olvasol!
19/19 anonim válasza:
Mit kell itt nyaggatni a kérdezőt? Nem mindegy nektek mit vesz? Ha nem bízik hát ne vegye :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!