Miert nem mukodik a skype ha egy adott szemellyel akarok beszelni Samsung S6-rol?
Anyukammal mukodik, echo-val is probaltam mar, ugyis. Csak ezzel az egy szemelyel nem. Ugyanez a helyzet nala is. Beallitasokban is neztem mar, a mikrofon engedelyezve van. Vmi egyeb tipp?
Sajnos kulfold/masik kontinens miatt csak skype johet szoba.
Hali!
Nálam is ugyanez a helyzet. Bátyám itthon van MO-on, vele gond nélkül tudok skype-olni, viszont faterom kinn van Németországban, vele egyáltalán nem működik, próbál kapcsolódni, de semmi. Azt sem jelzi ki, ha hív engem, és neki se ha én hívom őt. Remélem hamarosan megoldódik :(
De miert Skype konyorgom?
Ott van az iPhoneban a FaceTime Audio, vagy mas telokra ott van a Viber, Hangouts meg minden xaros app, gondolom legalabb 10-et is talalsz a storeban.
Egyreszt irtam, hogy android... akkor miert irod a face time-ot? Nekem sincs es a tobbiek sem iphone fan-ok.
A skype-al eddig sosem volt problema. 2 olyan emberrel beszelek skype-on, akik nem olyan fogekonyak a valtoztatasra, anyukam es a parom. Ok a skype-ban biznak.
Ugyhogy meg mindig varnam a javaslatokat a meglevo problema kijavitasara, mint egy uj szolgaltatas igenybevetelere. Koszonom.
Azért ne nagyon bízzunk bekötött szemmel a skypéban, ha nem tudtátok volna rég megvette a Microsoft és kezd ezt azt elqurni benne.
Egyébként ahogy az előző mondta, probáld wifin.
Jo otlet, koszonom. De en wifirol hivok es o kinti mobil netrol, ami nem is elmitheto egy lapon az itthoni mobilnettel, olyan eros (es korlatlan).
Sajnos a keszulekekkel lesz vmi. Neki is es nekem is uj telom van. Probaltam resettelni nem a gyarit, de nem akartam minden adatot elveszteni, mivel ido volt amig atimatkoztam az s4rol az s6ra a kepeket. Legalabb a kozos kepek megvannak, ha mar mobilon nem tudunk beszepni 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!