Szeretnék egy honor 8-at venni de nem engedik a szüleim, mit tegyek?
Hát meg lehet érteni a szüleidet. Én is mindig kétévente veszek telefont már 14 éves korom óta, és a saját szüleim helyében én is falnak mennék magamtól :D
Így visszatekintve, már bánom, hogy ennyi pénzt kidobtam hülye telefonokra...
Amúgy ha kicsit várnál még, akkor lenne elég pénzed egy iPhone SE 64 GB-ra, ami viszont tényleg kompromisszummentesen (persze ez az igényektől is függ) futna 3-4 évig.
Én is a Honor 8-at néztem ki egyébként magamnak, de a mostani LG G2 minimmel még vagyunk olyan viszonyba, hogy kihúzzuk egymással fél évig, addig meg talán eléri a 100-at Hodor is :)
Mindig azt hiszem egyedül vagyok ezzel, de amint látom nem :/
Szóval, én még 2 és fél éve kaptam a telóm (Lenovo vibe p1m) és akkor bevittem az osztályba, és mindenki szeme csillogott, és megdicsérték. Én kb. 1 éve szeretnék venni új telefont. Mi tagadás, ez kiöregedett, összetört... Majd egy fél éve már minden osztálytársam megkapta ezeket: Huawei p20 lite, huawei p10 lite, Iphone SE, Samsung Galaxy j6, Iphone 5s, Huawei p10 stb. És, nem is az a helyzet hogy zavar ez, és nem azért akarok új mobilt mert másoknak is az van... Nem vagyunk szegények, még meg is engedhetnénk Húsvéti ajándéknak egy Iphone 6s-t (115-120 ezer) De nem merem felhozni mert úgy is nemet mondanának... Szóval, nem vagy egyedül, nekem sincs jó telóm, anyáék azt mondják hogy: Megvehetnék neked, de akkor egész nap azon lógnál, így is plázázól meg ezek, és mi jó felnőttet szeretnénk nevelni, majd ha annyira rossz a mostani, kapsz nyomógombosat, telefonálni azzal is lehet és a telefon pont arra való.
Apu meg: Ezt később még meg fogod köszönni.
Vaahol igazuk van xD Amúgy, bocsi a hosszú válaszért.
A telefon telefinálásra való
Ja,a laptop,meg arra való,hogy dolgozz.
Ezek olyan hülye érvek.
Fejlődik a technológia,lépést kell tartani.
Apádat küldd el a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!