Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android telefon gyári visszaál...

Android telefon gyári visszaállításnál miért kéri a google fiókt?

Figyelt kérdés
Van egy androidos telefonom, amit szeretnék eladni, és a beállításoknál rámentem a gyári visszaállításra. Utána újraindult a telefon. Olyan menü jött be mint mikor új a telefon és be kell konfigurálni. Idáig nem is lenne nehéz csak elérkezik egy olyan fülhöz hogy lépjen be a google fiókjába. De sajnos nem tudom milyen google fiókkal voltam belépve a gyári visszaállítás előtt. Innen nem is enged tovább, csak ha belépek arra a google fiókra.Mit tudok vele tenni? Van valami megoldás rá?

2016. okt. 8. 01:22
 1/8 A kérdező kommentje:
Huawei telefon, és android 6.0 van rajta.
2016. okt. 8. 01:24
 2/8 anonim ***** válasza:
48%

Azért van mert ha lopott, talált a telefon akkor ne lehessen vele mit kezdeni. Esetleg újratenni a szoftverét, azt lehet.

milyen típus a Huawei-en belül,

2016. okt. 8. 01:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Na várjunk csak:

gyári beállítások visszaállítása megtörtént.

Eljutottál oda, hogy kéri a Google fiókba való bejelentkezést. Megadtál itt valamit?

Mert nekem úgy jött le, hogy innen hagytad az egészet. Ha ez történt, akkor próbáld ki az egyik Google fiókba való bejelentkezést.

Nálam ezidág működött (akármelyik Android okostelefonnál).

2016. okt. 8. 03:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát oszt miért nem csinálsz egy új fiókot, kb 2 perc...
2016. okt. 8. 07:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ne csinálj semmit.Majd az új vevővel beállítjátok,ő majd belép a fiókjával,vagy csinál egyet.
2016. okt. 8. 07:20
 6/8 A kérdező kommentje:
Csak azzal a google fiókkal enged be amivel a visszaállítás előtt be voltam lépve. Csak nem tudom mi volt a jelszó meg a cím.
2016. okt. 8. 10:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Ilyet csak akkor csinál elméletileg, ha nem a beállításokból, hanem recovery menüből csinálsz gyári visszaállítást
2016. okt. 8. 12:40
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen. Mit tudok vele kezdeni ?
2016. okt. 9. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!