Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Legjobb 30 ezer forint alatti...

Legjobb 30 ezer forint alatti használt teló?

Figyelt kérdés

Androidos,5 inches 1 gb ram.

Milyet tudtok ajánlani?

2016. okt. 7. 17:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Tesóm vett egy használt Galaxy S3-at, és bizony nagyon messze volt a jótól!!!! Új korában (2012-ben) valóban csúcsmodell volt, de mára teljesen elavult. Plusz amit még ki tudja hogyan használtak is, az hidd el, semmivel sem jobb mint a Navon hulladék! Csatlakozom az előzőekhez, ne vegyél használtat, ha csak nem akarsz apukádnak agyvérzést okozni.
2016. okt. 7. 18:44
 12/14 A kérdező kommentje:
Adok egy esélyt ennek a tinydeal.com nak mivel német szállítás van 7-14 nap ingyenes szállítás. Értékelések is sok jót írnak róla.
2016. okt. 7. 19:01
 13/14 anonim ***** válasza:
79%
Nekem a tinydeal németből 4 nap alatt jött meg, hiba nélkül.
2016. okt. 7. 19:07
 14/14 anonim ***** válasza:
A használt telók áraihoz nem nagyon konyítok, de nemrég hallottam, hogy manapság 14 ezer körül megy használtan a Huawei Ascend P6, na ilyen olcsón ennél jobbat tuti nem találsz, de amúgy csatlakozom az előttem szólókhoz, használtan nem éri meg venni, mert egyrészt karcos vagy egyéb esztétikai hibás lehet, de főként legnagyobb valószínűséggel már nincs rá garancia! Ráadásul ennyiért egy árához képest elég jónak mondható új telefonok is vannak, például Doogee X5 Max!
2016. okt. 8. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!