Van egy kb 2 hetes Iphone Se-m, folyton ledobalja a halozatot, azt írja ki nincs szolgáltatás. Senki nem tud hivni, én sem tudok senkit hívni . Többi lennt?!
Figyelt kérdés
Beadtam az Amarium Proba ott azt mondtak ilyen gonddal meg ők sem találkoztak. Mennyi az eselye, hogy újat kapok helyette vagy csak "megszerelik" és ugy adjak vissza?2016. okt. 7. 12:53
11/14 A kérdező kommentje:
Akkora tuskó vagy , én azt akartam megtudni h h mukodik egy szerviz es mit tanacsol aki jart mar igy . Sajnalom h te csak a panaszkodast vetted ki belole.
2016. okt. 7. 20:36
12/14 A kérdező kommentje:
Nalam semmi ilyen trükk nem mukodott sajnos :\ de azert koszi
2016. okt. 7. 20:37
13/14 anonim válasza:
És a szolgáltatódnál voltál már? Ugyanis a sim kártya hibája is okozhatja... Nekem is volt ulyen problémám és a sim kártya cseréje azonnal megoldotta...
14/14 A kérdező kommentje:
az volt az elso h simet csereltettem de az ujal sem lett jo
2016. okt. 9. 09:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!