Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 6S plusz vagy Samsung...

IPhone 6S plusz vagy Samsung S7 edge? Miben más egy IOS az androidtól?

Figyelt kérdés
Szeretnék új telefont venni, és azért erre a két készülékre esett a választásom, mert olyan telefont szeretnék ami kiszolgál és nem csak két évig. Jelenleg android felhasználó vagyok, tudom az ios más, bár még nem volt vele komolyabb dolgom, de láttam, hogy egy egyszerű, letisztultabb rendszernek tűnik és hogy talán (?) zártabb is. Nyitott lennék az ios felé. Segítenétek a döntésben és hogy képben legyen a különbségekkel?
2016. okt. 7. 10:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A kettő közül a szifont venném, mert hosszabb távon támogatottabb.
2016. okt. 7. 11:28
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha teheted, akkor próbáld ki az ios-t. Tapasztald meg inkább. Nem fogsz mellé vele az biztos. Hamarosan jönnek majd az apple meg samsung fanboyok és jól megaszondják, hogy miért rossz a másik és miért a legkirályabb amit ajánlanak. De én inkább csak azt ajánlom, hogy próbáld ki az ios-t, ha kíváncsi vagy.
2016. okt. 7. 11:35
 3/11 anonim ***** válasza:
Azért azt nem mondanám hogy nem lehet melléfogni... Ismerőseim szinte mind váltottak már Iphonera és következő moibiljuk nem az volt. És a legnagyobb bajuk a rendszerrel volt mert kb egy 3 éves csecsemőknek tervezett telefont fogtak a kezükbe. Én azt mondom hogy S7Edge, és nem feltétlen az android rendszer miatt hanem mert JOBB mint a 6s plus
2016. okt. 8. 13:23
 4/11 anonim ***** válasza:
Igen, az iOS az valóban biztonságosabb mint az Android (nem vagyok fanboy, de amúgy iOS om van) de attól függ mire kell. A 6s Plus nak nagy a kijelzője, ha sok filmet akarsz nézni meg ha játszani akarsz. Komolyan nem fanboy vagyok de a Samsung s7 edge (azaz az Android rendszer) 2 max 3 évig bírja míg az iOS 5 - 6 évig is elvan még elavultan is. Habár azt is meg kell hagyni hogy mindekettő telefon egy vagyonba kerül. Az iOS -t viszont valóban egyszerű kezelni de az Androidban ott vannak a widgetek meg minden ilyenek. Mindkét telefon testreszabható. Ár szempontból te döntesz. Tapasztalatból a 6s plusbnál remekül lehet játszani meg filmeket nézni a hatalmas kijelző miatt. Végén pedig a kérdésre válaszolva --------dobpergés-------- Mindkét telefon megállja a helyét de attól függ mire kel.l az Apple a iphoneokat úgy próbálja tervezni hogy szinte mindenre jók legyenek habár nem mindig sikerül (nem mintha az Android nem ezt próbálja) viszont ha az S7 edget veszed mostmár abban is megbízhatsz mert az Android már szinte soha nem fagy be. Tehát mégegyszer attól függ mire kell :D remélem nem untad a hosszú "versemet":D
2016. okt. 8. 16:09
 5/11 anonim ***** válasza:

Elhiszem hogy nem vagy fanboy. Azért az android is bírja már 4-5 évig, és még mindig megvan a lehetősége hogy feldobsz rá egy rendszert :)

Illetve szerintem az apple sokkal korlátozottabb (ergo biztonságosabb is, mivel az érmének két oldala van) ezért nem azt mondanám hogy az apple arra törekszik hogy mindenre jó legyen.

És hiába jelenleg az IOS határait az apple tartja, sokkal több lehetne egy Iphone mint ami most (és itt nem szoftverre gondolok) Csak hát igazából tök8 mit csinál úgyis megveszik, hisz a vásárlók nagyrésze azt sem tudja mit vesz, csak rajta van az alma logo.

2016. okt. 8. 17:05
 6/11 Alex Fly ***** válasza:

Az iOS zárt, ergo nem lehet biztonságosabb, mint egy open source rendszer. De ez egy egységsugarú átlagfelhasználó számára semmiféle jelentőséggel nem bír.

Amire készült, azt megbízhatóan teszi.

Az Android ellenben nyitottabb, bármit meg tudsz csinálni vele -persze ebből adódóan semmi akadálya annak, hogy működésképtelenné tedd. Ha az iOS "biztonságosabb" voltát erre értik, akkor ez igaz.

Egyébként pedig mind az Android, mind az iOS fejlesztői azon dolgoznak, hogy a legjobb, leghasználhatóbb rendszert fejlesszék ki; a különbség a megvalósításban van. Alapvető igények kielégítésére mindkét rendszer ugynúgy alkalmas, a speciális, egyéni igények esetén kell eldönteni, hogy arra melyik alkalmasabb.

2016. okt. 9. 11:45
 7/11 A kérdező kommentje:
Igazából speciális igényeim nincsenek, átlagfelhasználó vagyok, kicsit több videotelefonálással. Meg ami fontos, hogy nagy kijelzője legyen, az valahogy komfortosabb. A lényeg hogy két év után ne haljon be a készülék, mert ott vagyok vele, ahol a part szakad. Köszi a válaszokat :)
2016. okt. 9. 15:44
 8/11 anonim válasza:

Én azt mondanám hogy az Iphone-t válaszd.

Na de miért is?!

Letisztultabb mint az android,(oprendszer),nem csak 2 évig jó mint sok Samsung csúcskészüléke.Igen most lehet hogy azt hallod hogy nem fagy stb.... de ez nem tart sokáig kb 4-5 hónap és elkezdődik(tapasztalat),lehet jönni le hordani de én tudom hogy ez az igazság.De hogy egy kis negatívumot is mondjak ,néha tényleg olyan mint ha egy 3-évest irányítana a rendszer.De ha ezzel ki tudsz békülni akkor nyugodt szívvel tudom ajánlani.

U.I:bocsánat hogy nem mondtam az s7-ről semmit de nem akarok "vak vezet világtalant"játszani.

+ha megkérdezhetem hágy gb tárhelyest akarsz?

2016. okt. 9. 16:00
 9/11 anonim ***** válasza:

"Letisztultabb mint az android"...

Hül.yék mindig is léteztek, semmi baj. Ennél sza.rabb érvet még nem nagyon hallottam

2 évig bírja? És ba.zd.meg oda írod hogy tapasztalat???? Te tényleg 2 éve használod a mostani Androidos okostelefonokat? Pl One Plus 3, S7, G5? Mert akkor nagyon komolyan vagy haver....

Szóval megkérdezhetem mi volt neked abba jó, hogy leírtál egy szöveget, aminek semmi értelme, ráadásul még nem is igaz?

2016. okt. 9. 17:32
 10/11 Alex Fly ***** válasza:
A felsorolt igényekhez tök mindegy. Ha nem zavar az iOS zártsága, akkor talán egy kicsivel jobban ajánlhatom azt -a korlátain belül szinte 100%-os megbízhatósággal működik éveken keresztül.
2016. okt. 9. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!