Teljes értékű windows 10 tableten? Ilyen létezik?
Figyelt kérdés
Ezen most akkor van egy windows 10 amit ugyanúgy tudok használni mint az asztali verziót? Telepíteni is tudom az egész rendszert rajta otg kábelről pendrive-al? Vagy hogyan van ez?
2016. okt. 5. 21:51
1/5 anonim válasza:
Igen, van rajta Android és Win10. De te sem gondolod komolyan, hogy 27 ezer forintért ez bármiféle élményt is nyújtson.
2/5 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem gondolom komolyan hogy bármi féle élményt is nyújt, itt linkelte nekem valaki az előbb, egyenlőre most ismerkedem ezzel a tabletes windows 10 lehetőséggel, nyilván nem feltétélenül ezt venném meg, szóval a többire mi a válaszod?
2016. okt. 5. 22:02
3/5 anonim válasza:
A dual boot nem hülyeség, régota létezik PC-re, például Windows XP-t es Linuxot lehetett bootolni már 15 évvel ezelött is. Miért lenne olyan nehéz 2016-ban?
Na jo, azota sokat hülyült lefele az emberiség, de akkor is!
4/5 A kérdező kommentje:
Nekem ezzel nem mondasz újat. Én ezt most tablet ügyileg kérdezem. Tehát mindent ugyanúgy tudok e csinálni rajta mint egy asztali windows-al.
2016. okt. 5. 22:29
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!