Milyen alkalmazással tudom megoldani, hogy androidos telefonon a bejövő sms automatikusan továbbításra kerüljön egy adott e-mail címre a beállított gmail postafiók segítségével?
Figyelt kérdés
Nem azt akarom, hogy smst küldjön egy adott e-mail címre, hanem azt, hogy az sms szövegét, feladójának számát, telefonkönyvbeli nevét, a küldés idejét e-mail formájában továbbítsa mms vagy sms díj nélkül az előfizetett adatkapcsolat felhasználásával.2016. okt. 4. 23:09
2/2 anonim válasza:
Pedig ez szerintem sokmindenkit erdekelne, peldaul engem is :-D Feltennem a felesegem telojara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!