Xiaomi Redmi 2 Pro Töltési Problémám van mit tegyek?
Figyelt kérdés
Xiaomi Redmi 2 Pro telefonom van, és olyan problémám lenne nekem, hogy eddig mikor bedugtam a töltőt a telefonba elkezdte tölteni a telefont. Tegnap óta amint bedugom a töltőt nem tölt a telefon, de ha feldugva hagyom és ujrainditom a telefonomat akkor elkezd tölteni, de amint kihúzom és visszadugnám nem kezd el tölteni, csak ha bedugva ujrainditom. Mi lehet a probléma? A telefont már teljes mértékben ujraraktam,(Hard Reset) de semmisem változott. Ugyanúgy nem tölti csak ha bedugva ujrainditom. Kérem segítsen valaki!2016. okt. 4. 17:49
1/1 anonim válasza:
Szia, Szerintem cserélj oprendszert. frissítéssel vagy új rom sd-kártyáról. Nekem volt hasonló hiba és csak egy új software hozta helyre.
sajnos a hard reset nem újratelepítés, csak töröl minden felhasználó adatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!