Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ellophatták a képeimet a...

Ellophatták a képeimet a telefonomról?

Figyelt kérdés
Androidos teló, 3-4 album is hiányzik, összesen kb 15 kép. Tegnap még megvolt, ma már nyoma sincs. Biztosan nem töröltem ki őket. Újrainditottam a telefont de semmi. Ezek a képek nem az sd kártyán voltak, ami ott volt abból nem hiányzik semmi.
2016. okt. 4. 16:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Végülis elképzelhető. Mondjuk azt nehezen tudom elképzelni,hogy valaki válogatna a képek közül és néhányat kedve kénye szerint letöröl. Bár simán elképzelhető az is. Ha valami alkalmazás kapott engedélyt ,hogy hozzáférjen a képek albumhoz akkor azon keresztül simán lehet törölni,másolni,stb. De azért nem jellemző ez. Szerintem esélyesebb,hogy más úton módon vesztek el. Pl. valaki basztatta a telefonod és letörölte. Vagy életlenül te. Látatlanba erről nem fog neked senki sem biztosat mondani. Viszont ha valaki a képeidre pályázik szerintem csak simán lemásolja és nem letörli. Minek feltűnősködni.
2016. okt. 4. 16:41
 2/3 |Orfeusz| ***** válasza:
100%

Nagyon kicsi a valószínűsége hogy ellopnák a képeidet (gondolom nem a bankkártyádat meg a személyes adataidat fényképezgetted), annak aztán meg tényleg semmi esélye, hogy utána ki is töröljék.

Lehet, hogy véletlenül kitörlődtek.

2016. okt. 4. 16:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy véletlen. Dupla zár védi amúgy, és senkinek a kezében nem volt tegnap óta. Akkro igy jártam, megpóbálom őket visszahozni ha mégis törölve lettek.
2016. okt. 4. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!